آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۹۷۱۱
بروجردی در جمع خبرنگاران:

اطفاء حریق نفتکش ایرانی به دلیل حجم گسترده آتش به راحتی امکان پذیر نبود/ تا پیش از بازگشت نمایندگان جمهوری اسلامی گمانه زنی نکنیم

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: معتقدم بهتر است قبل از بازگشت نمایندگان اعزامی جمهوری اسلامی گمانه زنی نکنی. آقای برومندی به عنوان نماینده مجلس پس از بازگشت گزارش خود را به کمیسیون و صحن علنی ارائه خواهد داد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، علاء الدین بروجردی، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس در جمع خبرنگاران در پاسخ به خبرگزاری دانشجو مبنی بر خبر‌های منتشره پیرامون تعلل دولت چین برای نجات خدمه حاضر در نفتکش ایرانی آتش گرفته در آب‌های چین اظهار داشت: براساس گزارشات موجود زمانی که یک میلیون تن مواد سوختی دچار حریق شد ۱۲ الی ۱۳ کشتی بزرگ آتش خوار یا آتش خاموش کن به منطقه فرستاده شد که تعداد کمی هم نیست بنابراین با وجود این تلاش‌ها علت پخش خبر تعلل چینی‌ها از روز اول را متوجه نمی‌شوم.

وی افزود: البته علی رغم تلاش‌ها حجم آتش سوزی آن قدر زیاد بود که چینی نتوانستند آن را به راحتی خاموش کنند به طور مثال در آمریکا با وجود امکانات بالایی در این کشور مشاهده می‌کنیم که یک جنگل آتش می‌گیرد و ماه‌ها در آتش می‌سوزد این گونه نیست که آتش سوزی‌های عظیم به راحتی قابل اطفاء باشد.

بروجردی تصریح کرد: سفیر جمهوری اسلامی در چین نیز از روز اول در پکن تلاش‌های خود را آغاز کرد و دولت نیز نماینده خود را به منطقه فرستاد و از سوی مجلس آقای برومندی به عنوان نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی به منطقه اعزام شد؛ بنابراین تلاش‌هایی که به نظر می‌رسد بتواند انجام داد صورت گرفته است، اما حجم و ابعاد آتش گرفتن این نفتکش آن قدر وسیع است که به راحتی قابل خاموش شدن نیست.

رئیس کمیسیون امنیت ملی در پایان پیرامون هر گونه گمانه زنی در خصوص گزارشات این نفتکش خاطرنشان کرد: معتقدم بهتر است قبل از بازگشت نمایندگان اعزامی جمهوری اسلامی گمانه زنی نکنیم. آقای برومندی به عنوان نماینده مجلس پس از بازگشت گزارش خود را به کمیسیون و صحن علنی ارائه خواهد داد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار