کد خبر:۶۶۰۵۲۰
سجادی پارسا:

۴۰۰۰ فارغ‌التحصیل از دانشگاه دریانوردی چابهار مشغول به کار هستند

معاون آموزشی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار گفت: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با اشتغال بیش از ۴۰۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان خود در بدنه دریایی کشور نیاز ایران به متخصصین دریایی را تأمین کرده است.
۴۰۰۰ فارغ‌التحصیل از دانشگاه دریانوردی چابهار مشغول به کار هستند
به گزارش گروه  دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید جعفر سجادی پارسا،  ‌معاون آموزشی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار گفت: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار به‌عنوان تخصصی‌ترین دانشگاه کشور در سال ۱۳۵۵ جهت تربیت نیروی‌های متخصص دریایی ناوگان شرکت‌های کشتیرانی ایران به کمک یکی از دانشگاه‌های انگلیس در جنوب شرق ایران و بندر فوق راهبری چابهار تشکیل شد.

سجادی پارسا افزود: رشته‌های تخصصی موتور و عرشه که در دانشگاه دریانوردی چابهار تدریس می‌شود جنبه بین‌المللی دارند دانشگاه به جهت دریایی بودن ملزم به رعایت کنوانسیون STCW سازمان جهانی دریانوردی (IMO) است که بر اساس آن تمام دروس به زبان انگلیسی تدریس می‌شود و بازرسانی از سازمان جهانی دریانوردی و سازمان بنادر و دریانوردی ایران به‌صورت ادواری و تصادفی برنامه درسی این دانشگاه‌ها را با استاندارد‌های جهانی مطابقت می‌دهند.

معاون آموزشی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان این دانشگاه عمده بدنه عملیاتی، آموزشی و مدیریتی دریایی کشور را تشکیل می‌دهند و اکثر کاپیتان‌ها و سرمهندس‌های کشتی‌های ایرانی و بسیاری از مدیران ارشد دریایی کشور از دانشگاه دریانوردی چابهار فارغ‌التحصیل شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با اشتغال بیش از ۴۰۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان خود در ناوگان کشتیرانی تجاری اقیانوس‌پیمای ایران و ارگان‌های دریایی نیاز کشور به متخصصین دریایی را تأمین کرده است و قابلیت تبدیل‌شدن به قطب علمی دریایی منطقه را نیز دارد.

 دانشگاه دریانوردی چابهار در حال حاضر با ۵ دانشکده، ۳۲ رشته تخصصی و بیش از ۳۶۰۰ دانشجو به‌عنوان تخصصی‌ترین دانشگاه کشور در چابهار مشغول به فعالیت است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار