آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۰۵۷۳
رئیس مجلس کشور چاد:

همواره از آرمان فلسطین حمایت می‌کنیم

رئیس مجلس کشور چاد گفت: چاد همواره با تروریسم دست و پنجه نرم کرده است، اما از آرمان فلسطین حمایت کرده است.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو عمر ابن داوود رئیس مجلس کشور چاد در سیزدهمین کنفرانس مجلس کشور‌های عضو سازمان همکاری‌های اسلامی ضمن ابراز تشکر از دعوت ایران گفت: برای بنده افتخار بزرگی است که در این کنفرانس سخنرانی می‌کنم ابتدا اجازه دهید قبل از هر چیز از استقبال گرم هیئت ایرانی تشکر کنم و تبریکات خود را برای آغاز سال ۲۰۱۸ اعلام کنم.

عمر ابن داوود افزود: در سیزدهمین نشست کنفرانس مجالس کشور‌های اسلامی ما دور هم جمع شدیم تا موضوعات مختلف را بررسی کنیم، موضوعاتی که در زندگی همه ما در کشور‌های اسلامی تاثیرگذار است.

رئیس مجلس کشور چاد ادامه داد: کشور من چاد دوره بحران مالی شدیدی را می‌گذراند و از سمت لیبی، آفریقای مرکزی مشکلات زیادی برای ما در زمینه تجارت و بازار فراهم شده است لذا امیدواریم ادامه ناامنی که در منطقه ما از طرف بوکوحرام ایجاد شده برطرف شود.

وی در ادامه در خصوص اکوسیستم منطقه چاد نیزگفت: اکوسیستم منطقه به واسطه شرایط آب و هوایی دست خوش تغییر شده لذا تعداد مهاجران ما افزایش یافته و این عدم توازن زیادی را ایجاد کرده است و توجه ویژه‌ای را از طرف اعضای اتحادیه نیازمند است.

وی تصریح کرد: مایلم از اجماعی که در اتحادیه ما در دفاع از منافع کشور‌های عضو به وجود آمده جانبداری کنم.

عمر ابن داوود ادامه داد: چاد در همه زمینه‌ها با تروریست مواجه است و همان طور که در سال گذشته اعلام کردیم از آرمان فلسطین حمایت می‌کنیم این رویه را ادامه خواهیم داد و از آرمان این کشور حمایت خواهیم کرد.

رئیس مجلس کشور چاد از قاطعیتی که از طرف دبیر کل قبلی ابلاغ شده تشکر کرد و به دبیر کل فعلی نیز تبریک گفت و در خاتمه ضمن تشکر از ایران مراتب تسلیت خود و رئیس جمهور کشورش را به پارلمان ایران به خاطر حادثه کشتی نفت کش سانچی اعلام کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار