کد خبر:۶۶۰۷۸۳
سفیر جمهوری اسلامی ایران در لاهه:

امضای یادداشت تفاهم امکان تبادل تجربه و همکاری با هلند در زمینه فوتبال را فراهم کرده است

سفیر جمهوری اسلامی ایران در لاهه گفت: امضای یادداشت تفاهم امکان تبادل تجربه و همکاری با هلند در زمینه فوتبال را فراهم کرده است.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علیرضا جهانگیری سفیر جمهوری اسلامی ایران در لاهه در دیدار با مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال اعلام نمود: امضای تفاهم نامه همکاری میان فدراسیون‌های فوتبال دو کشور در سال گذشته گام موثری برای توسعه همکاری‌های ورزشی با کشور هلند می‌باشد.
مهدی تاج و محمد رضا ساکت رئیس و دبیرکل فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در نشست فیفا به هلند سفر کرده اند، با دکتر علیرضا جهانگیری سفیر جمهوری اسلامی ایران در هلند دیدار و گفتگو نمودند.
در این ملاقات مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال تاکید نمود، در دیدار با رئیس فدراسیون فوتبال هلند در خصوص پروژه‌های مختلف مربوط به همکاری در زمینه فوتبال گفتگو کرده است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در هلند نیز با اشاره به دیدار‌های خود با مقامات ورزشی این کشور، تصریح کرد: فدارسیون فوتبال هلند در حوزه‌های مختلفی آماده همکاری با جمهوری اسلامی ایران می‌باشد. وی امضای تفاهم نامه همکاری میان فدراسیون‌های فوتبال دو کشور در سال گذشته را گام موثری برای توسعه همکاری‌های فوتبالی با کشور هلند دانست و تاکید کرد هلند توانمندی‌ها و تجارب زیادی در زمینه آموزش تیم‌های پایه و فوتبال بانوان دارد که می‌توان از این تجربه‌ها استفاده کرد.
دکتر علیرضا جهانگیری همچنین با اشاره به سابقه دیدار دو تیم ملی فوتبال ایران و هلند در رقابت‌های جام جهانی ۱۹۷۸ آرژانتین، تاکید نمود با طراحی و اجرای برنامه‌ای مشترک از جمله دیدار دو تیم ملی فوتبال در سال ٢٠١٨ می‌توان زمینه‌ای برای ‎ تجلیل از پیشکوستان فوتبال کشور که ٤٠ سال پیش برای اولین بار در جام جهانی بازی نمودند فراهم آورد و سفارت جمهوری اسلامی ایران آماده پیگیری این برنامه می‌باشد.
برچسب ها:
لاهه هلند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار