کد خبر:۶۶۱۱۲۱
روایت دانشجویی از مناطق زلزله‌زده کوهبنان/

چرا هیچ‌کس #آه_کوهبنان را نمی‌شنود؟!/ سکوت رسانه‌ها و مسئولان، درد دوچندان زلزله‌زدگان کرمانی

سرمای هوا به حدی است که پوست دست و صورت زلزله‌زدگان از شدت سرما خشک و متورم شده است؛ دیگر چادر و پتو جواب این شدت از سرما را نمی‌دهد؛ می‌خواهد از کم‌کاری برخی مسئولان گلایه کند که سرفه‌هایش مجال نمی‌‌دهند...

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-معصومه شمسینی؛ شب سردی را همراه با زلزله زدگان کوهبنان سپری کرده است و می‌گوید سرمای هوا به حدی است که پوست دست و صورت زلزله زدگان از شدت سرما خشک و متورم شده است، می‌گوید که هوا خیلی سرد است و دیگر چادر و پتو جواب این شدت از سرما را نمی‌دهد، می‌خواهد از کم کاری برخی مسئولان گلایه کند که  سرفه‌هایش  مجال نمی‌‌دهد...

این صدای یکی از دانشجویان سرماخورده دانشگاه شهید باهنر کرمان و از اعضای پویش مردمی #آه_کوهبنان است که به همراه برخی از دانشجویان دانشگاه شهید باهنر کرمان برای امداد رسانی به مردم زلزله زده کوهبنان راهی شده است و می‌گوید تنها قصد دارند که آه کوهبنان را به گوش مردم و مسئولان برسانند.

 چرا هیچ کس #آه_کوهبنان را نمی‌شنود؟!/ سکوت رسانه‌ها و مسئولان، درد دوچندان زلزله‌زدگان کرمانی

پویش مردمی و دانشجویی با راه اندازی کمپینی با جمع آوری کمک‌ به مردم زلزله زده چند وقتی است که دست بکار شده اند و هفته گذشته با سفر به کوهبنان از نزدیک شاهد وضعیت زلزله زدگان قرار گرفتند.

این دانشجویان قصد دارند که برخلاف آنچه برخی مسئولان در رسانه‌ها از تلافات زلزله کوهبنان تنها بر خرابی چند تیر برق اکتفا کردند بار کمک کاری رسانه‌ها را به دوش بکشند و حقایق زندگی زلزله زدگان را آشکار کنند.

دانشجوی دانشگاه شهید باهنر کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از وضعیت بغرنج زلزله زدگان کوهبنان گفت: ترس و اضطراب و نگرانی در بین مردم زلرله زده دیده می‌شود و بسیاری از کودکان حتی از رفتن به مدرسه بیم دارند و نگران هستند، صدای گریه آنها را در گوشه کنار شهر می‌شنویم و این کودکان از نظر روحی دارای شرایط خوبی نیستند.

با خنده می‌گوید که  شب گذشته  در مسابقه مچ اندازی با یکی از کودکان زلزله زده کوهبنان باخته است، مکثی می‌کند و می‌گوید که   خدا کند که در کمک رسانی و خدمت به این مردم بازنده نباشم!

با خنده می‌گوید که  شب گذشته  در مسابقه مچ اندازی با یکی از کودکان زلزله زده  کوهبنان باخته است،  مکثی می‌کند و می‌گوید که   خدا کند که در کمک سانی و خدمت به این مردم بازنده نباشم.

این دانشجوی جهادگر بسیجی که چند روزی است که در میان زلزله زدگان سپری کرده است،  به همراه سایر دانشجویان برای محسن یکی از کودکان زلزله زده مراسم جشن تولدی برگزار کرده است و می‌گوید مادر محسن از نحوه کمک رسانی مسئولان شاکی است. 

کد ویدیو

جشن تولد کودکان زلزله زده کوهبنانی

وی با بیان اینکه سرویس های بهداشتی و حمام در برخی مناطق زلزله زده وجود ندارد اظهار داشت که برخی از زلزله زدگان با گذشت یک ماه از زلزله  از حمام استفاده نکرده اند.

وی تأکید کرد: در عین حال برخی افراد سودجو نیز در میان زلزله زدگان حاضر می‌شوند و قصد دارند از کمک‌های مردمی که برای زلزله زدگان ارسال شده است استفاده کنند. 

کد ویدیو

درد دل  یکی از اهالی زلزله زده کوهبنان

این دانشجو به روستای جَوَر کوهبنان نیز رفته است و نزدیک شاهد وضعیت زلزله زدگان بوده است و می‌گوید که زلزله کوهبنان باعث گرفتگی قنات‌های روستای جَوَر شهر کوهبنان شده و احتمال خشک شدن محصولات کشاورزان وجود دارد.
زلزله کوهبنان باعث گرفتگی قنات‌های روستای جَوَر شهر کوهبنان شده و احتمال خشک شدن محصولات کشاورزان وجود دارد.
 
وی با انتقاد از وضعیت اطلاع رسانی رسانه‌‌ ها از وضعیت مردم زلزله زده می‌گوید که درخواست‌های بسیاری برای حضور رسانه‌ها داشته است اما آنها هیچ توجهی به این مسأله ندارند و یا اینکه قصد ندارند به این موضوع رسیدگی کنند.
 
کد ویدیو
صحبت یکی از زلزله زدگان و گلایه از قطع یارانه!
 
وی در رابطه با وضعت زلزله زدگان می‌گوید که بسیاری از خانه های زلزله زدگان به گفته بنیاد مسکن قابل سکونت نیست و باید تخریب شود هر چند که به وسایل زلزله زدگان آسیب نرسیده است اما کانکس یکی از نیازهای جدی آنها به دلیل  افزایش سرمای هوا است اینجا هوا بسیار سرد است و دانش آموزان به دلیل سرمای هوا به سختی به مدارس می‌روند.
 
می‌گوید که برخی از زلزله زدگان دارای بیماری صعب العلاج مثل سرطان هستند و برخی از آنها هم معلول هستند و قصد داریم تا  جامعه علوم پزشکی را استان را برای کمک به زلزله زدگان بسیج کنیم تا به کمک زلزله زدگان بیایند.
 
وی با تأکید براینکه زلزله زدگان نیاز به چادر و پتو ندارند گفت که  استفاده از بخاری برقی علاوه بر مصرف برق بالا و خطر سوختگی چادرها به کار زلزله زدگان نمی آید و باید برای آنها کانکس تهیه شود. اما  قیمت کانکس بسیار زیاد است.
 
کد ویدیو
چادرهای محل سکونت زلزله زدگان کوهبنان
 
این دانشجو تعداد پتوها و هیترهای برقی که برای کمک به زلزله زدگان ارسال شده است را می‌شمارد و با حساب سرانگشتی از مبلغ کمک‌های مردمی آهی می‌کشد و می‌گوید با این مبلغ مگر چند بخاری برقی می‌توان تهیه کرد.   
 
بدقولی‌ها و وعده و وعیدهای برخی مسئولان به زلزله زدگان از جمله گلایه‌های بود که این دانشجویان از آن صحبت کردند و گفتند که برخی هزینه‌ها نظیر مجوز، پروانه ساخت و آواربرداری قرار است که از زلزله زدگان دریافت شود.
 
کد ویدیو
 گلایه یکی از اهالی کوهبنان از عدم رسیدگی مسئولان
 
این دانشجویان  با نبود امکانات و فقدان تجهیزات رسانه‌ای  آستین بالا زده اند و با راه اندازی کمپینی برای کمک به مردم  زلزله زده دست بکار شده است، سپری کردن روزهای سرد زمستانی در کنار زلزله‌زدگان برای تسکین آلام آنها و رساندن آه مردم کوهبنان به گوش مسئولان تنها هدف این دانشجویان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار