آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۲۱۶۳
از سوی نماینده رسمی ولادیمیر پوتین:

اهداف و اسامی کشورهای مدعو به نشست سوچی اعلام شدند

نماینده رسمی ولادیمیر پوتین در امور سوریه اظهار داشت، کشورش دعوت‌نامه‌های رسمی را به چند کشور عربی و غیرعربی برای حضور در کنفرانس گفت‌وگوی ملی سوری در سوچی ارسال کرده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت شبکه المیادین، الکساندر لاورنتیف، نماینده رسمی ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه در امور سوریه خاطرنشان کرد، دعوت‌نامه‌ها به اسم روسیه، ایران، ترکیه (کشور‌های ضامن) به اردن، مصر، عربستان، عراق، لبنان و قزاقستان فرستاده شده است.

وی افزود: دعوت‌نامه‌هایی نیز به نمایندگان سازمان ملل و ناظران آمریکا، چین، انگلیس و فرانسه فرستاده شده است.

این نماینده پوتین اظهار داشت، هدف از کنفرانس حمایت از مذاکرات سوری – سوری و فراهم سازی شرایط برای بازگشت ثبات به جامعه و حفظ تمامیت ارضی و جایگاه منطقه‌ای و استقلال سوریه است.

این کنفرانس رویکرد جدیدی در راستای ثبات سیاسی در سوریه طبق قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت و نیز انتقال به مذاکرات مسالمت‌آمیز در ژنو تحت نظارت سازمان ملل می‌بخشد.

وی پیشتر گفته بود، کنفرانس سوچی در راستای تدوین قانون اساسی جدید سوریه تلاش خود را آغاز خواهد کرد و به همه حق حرف زدن خواهد داد، در حالی که هیچ برنامه‌ریزی برای ایراد سخنرانی از سوی نمایندگان کشور‌های ضامن نشده است.

قرار است کنفرانس ملی سوریه در تفرجگاه سوچی روسیه در روز‌های ۲۹ و ۳۰ ژانویه جاری برگزار شود، در حالی که مخالفان مسلح از جمله "ائتلاف ملی" و "هیئت مذاکره" و گروه‌های مسلح گفته‌اند در آن شرکت نمی‌کنند. آن‌ها مدعی‌اند، روسیه در تلاش برای تحمیل معاملاتی بر خلاف تصمیمات جامعه جهانی است، در حالی نظام سوریه از این نشست استقبال کرده و گفته در آن شرکت می‌کند.

قطعنامه ۲۲۵۴ بر بیانیه ژنو تکیه داشته و از نمایندگان نظام سوریه و مخالفان می‌خواهد هر چه سریعتر وارد مذاکرات رسمی درباره روند گذار سیاسی و برگزاری انتخابات تحت نظارت سازمان ملل شوند.

این قطعنامه همچنین خواستار توقف فوری هر گونه حمله به غیرنظامیان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار