کد خبر:۶۶۲۴۲۷
خرم نژاد:

ارتقاء توانمندی‌های زنان ایرانی از پیشرفت‌های پس از انقلاب اسلامی است

مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربری لارستان گفت: رشد و ارتقاء توانمندی‌های زنان ایرانی در ابعاد مختلف علمی، تکنولوژی، اختراعات، ابتکارات و نوآوری‌هایی در عرصه‌های نانو، انرژی هسته‌ای، هوا و فضا، علوم پایه و غیره، بخشی از پیشرفت‌های زنان پس از انقلاب اسلامی است

مریم خرم نژاد جانشین خواهر دانشگاه علمی کاربری لارستان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شیراز، در خصوص بهترین دستاوردهای انقلاب با گذشت 4 دهه از انقلاب اسلامی بیان داشت: در 4 دهه گذشته پیشرفت های قابل توجهی در کشورمان حاصل و سرمایه گذاری های زیادی در زیرساخت ها انجام شده است در بسیاری از مناطق محروم و دوردست، بهبود های قابل توجهی در استانداردهای زندگی مردم ایجاد شده و فاصله فقیر و غنی به طور معنا داری نسبت به ابتدای انقلاب اسلامی کاهش یافته است.

وی با اشاره به نقش زنان در دوران قبل از انقلاب اسلامی و کنونی در حوزه های اجتماعی و سیاسی گفت: مشارکت زنان در دفاع مقدس در چهار عرصه مختلف به صورت مشارکت مستقیم در جنگ تحمیلی (نقش رزمی و دفاعی)، نقش پشتیبانی (مشارکت غیرمستقیم)، نقش فرهنگی و نقش عاطفی در دفاع مقدس به منصه ظهور رسید.

جانشین خواهر دانشگاه علمی کاربری لارستان افزود: رشد و ارتقاء توانمندی‌های زنان ایرانی در ابعاد مختلف علمی، تکنولوژی، اختراعات، ابتکارات و نوآوری‌هایی در عرصه‌های نانو، انرژی هسته‌ای، هوا و فضا، علوم پایه و غیره، بخشی از پیشرفت‌های زنان پس از انقلاب اسلامی است بدین ترتیب زنان ایرانی با الهام از فرهنگ انقلاب اسلامی به روشنی نشان دادند که در تمام عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و... حضور دارند.

خرم نژاد با اشاره به نقش زن مسلمان در حکومت اسلامی سلامت زنان را به عنوان جايگاه والاي او در جوهره خلقت دانست و گفت: جایگاه زنان به ويژه در شكل‌گيري فرهنگ، تربيت، سعادت و حفظ و ارتقاي سلامت خانواده و جامعه داراي نقش تعيين كننده است كه اين خود تحت تأثير حقوق اساسي آنان در خانواده و اجتماع قرار مي‌گيرد که قانون اساسي جمهوي اسلامي ايران نیز با حمايت از حقوق انساني، اجتماعي و فرهنگي همه افراد اعم از زن و مرد، سلامت افراد را يك حق اساسي دانسته و تأمين نيازهاي سلامت آنها را تكليف اصلي دولت شمرده است.

این فعال دانشجویی در پایان در خصوص نقش مسئولین و دانشگاه در تربیت مادران آینده کشور و تربیت نسل های آینده تصریح کرد: نقش معلم در جامعه نقش انبیاست، انبیا هم معلم بشر هستند، نقش بسیار حساس و مهمی است و مسئولیت بسیار زیادی دارد، نقش مهمی که همان نقش تربیت است که اخراج از ظلمات به سوی نور است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار