جیمز متیس: گزینه نظامی برای اطمینان از مذاکره مقتدرانه با کره شمالی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۲۶۹۶

جیمز متیس: گزینه نظامی برای اطمینان از مذاکره مقتدرانه با کره شمالی است

وزیر دفاع آمریکا بامداد شنبه گفت: گزینه‌های نظامی علیه کره شمالی بابت این است که دیپلمات‌ها از موضع قدرت با این کشور وارد مذاکره شوند.
جیمز متیس: گزینه نظامی برای اطمینان از مذاکره مقتدرانه با کره شمالی است
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جیمز متیس، وزیر دفاع امریکا بامداد شنبه تأکید کرد دیپلماسی گزینه مورد ترجیح این کشور برای حل و فصل بحران کره شمالی است.

متیس در گفت‌وگو با همتای خود از کره جنوبی در هاوائی، گفت: دیپلماسی قرار است کیم یونگ اون، رهبر کره شمالی را به مسیر تعقل هدایت کند.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، وزیر دفاع آمریکا گفت: «دیپلماسی باید اقدامات تحریک‌آمیز و بی‌پروای کیم را به سمت مسیر تعقل هدایت کند.»

متیس که یک روز بعد از اظهارات وزیر خارجه کره جنوبی مبنی بر غیرقابل قبول بودن گزینه‌های نظامی علیه کره شمالی سخن می‌گفت: تصریح کرد گزینه‌های نظامی برای این هستند که اطمینان حاصل شود دیپلمات‌های آمریکایی از موضع قدرت مذاکره می‌کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار