آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۲۷۹۱

تازه‌ترین «باید» اصلاح طلبان/ پزشکیان: تکلیف سپرده‌های ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیونی موسسات باید تا آخر بهمن مشخص شود

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم تعیین تکلیف سپرده‌های ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی در موسسات مالی تا پایان بهمن گفت: در جلسات حل مشکل سپرده‌گذاران، رسانه‌ها نیز حضور خواهند داشت.
تازه‌ترین «باید» اصلاح طلبان/ پزشکیان: تکلیف سپرده‌های ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیونی موسسات باید تا آخر بهمن مشخص شود
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مسعود پزشکیان نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی درباره تشکیل نشست روز چهارشنبه نمایندگان سران سه قوه جهت پیگیری مشکلات موسسات مالی و اعتباری، گفت: بحثی که در این جلسه داشتیم این بود که تا آخر بهمن‌ها تصمیم‌هایی که برای سپرده‌های ۱۰۰ میلیون تا ۲۰۰ میلیون تومانی گرفته شده است، تعیین تکلیف شود.

وی تصریح کرد: تا پایان بهمن ماه نباید دغدغه‌ای در خصوص سپرده‌های ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان داشته باشیم.

پزشکیان با اشاره به تصمیم دیگر نمایندگان سران سه قوه در نشست اخیر گفت: تیمی برای ارتباط و پاسخگویی به مردم برای موسسات مختلف در محل‌هایی ایجاد خواهد شد تا در جریان دغدغه‌های سپرده‌گذاران قرار بگیریم.

وی ادامه ادامه: این تیم‌ها به مشکلات سپرده‌گذاران گوش می‌دهند؛ اگر بتوانند مشکل را حل می‌کنند و اگر در توان و اختیار آن‌ها نباشد، موضوع را به رده بالاتر ارجاع می‌دهند.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین این گروه باید نمایندگان از سپرده گذاران مختلف را برای ارتباط با نمایندگان سران سه قوه شناسایی و انتخاب کنند تا بتوانیم با آن‌ها به صورت مستقیم نیز ارتباط داشته باشیم و جلساتی با حضور نمایندگان سپرده‌گذاران برگزار کنیم.

وی افزود: در جلسات با حضور نمایندگان سپرده گذاران، رسانه‌ها نیز حضور خواهند داشت تا هر کسی هر حرفی دارد بزند و مشخص شود مطلب را چه قوه ای، دولت، مجلس یا قوه قضاییه آن را پیگیری کند.

پزشکیان در ادامه گفت: به علاوه مقرر شد برای تسویه یک و ۲ درصدی سپرده‌های بالای ۲۰۰ میلیون تومان، گروه تسویه به سرعت شکل بگیرد.

وی اضافه کرد: این گروه با حضور نمایندگان، بانک ها، قوه قضاییه و نماینده سپرده گذاران تشکیل می‌شود تا اموال موسسات مالی شناسایی شود و توسط قوه قضاییه برگردانده و به قیمت واقعی به فروش برسد و تاکید داریم که نباید اموال در حراجی فروخته شود.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در گام نخست، اصل سپرده به مردم برگردانده می‌شود و پس از شناسایی اموال در صورتی که پولی باقی بماند سود سپرده‌ها نیز پرداخت می‌شود، اما این کار نیاز به همکاری سپرده‌گذاران، قوه قضاییه، دولت، مجلس و وزارت اطلاعات دارد.
 
به گزارش خبرگزاری دانشجو، پس از جنجال های اخیر بر سر آخرین گفتگوی رئیس جمهوری و الفاظ «باید»  در آن، این بار هم نایب رئیس مجلس به بیان بایدها پرداخت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار