آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۲۹۹۵
هیل نوشت

معادن غنی افغانستان از آرزو‌های ترامپ در سال ۲۰۱۸ است

هیل طی گزارشی اعلام کرد که دستیابی به معادن افغانستان، در صدر آروز‌های رئیس جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۸ قرار دارد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، رسانه آمریکایی هیل نوشت که ثروت هنگفت معادن افغانستان در صدر فهرست آرزو‌های دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده در سال ۲۰۱۸ قرار دارد.

در این گزارش آمده است که تلاش ایالات متحده آمریکا برای تصرف معادن افغانستان، منجر به ضرر رساندن به همه کسانی خواهد شد که در این پروژه سهیم هستند.

به باور نویسنده این مقاله، بدون اقدام جدی برای ریشه کن کردن درگیری‌ها و فساد در افغانستان، تلاش ترمپ برای قرارداد‌های جدید احتمالاً بیشتر به نفع طالبان تمام خواهد شد تا به نفع ایالات متحده.

پیش از این رسانه‌های آمریکایی نوشته بودند که که ترامپ به ثروت معادن افغانستان چشم دوخته تا هزینه جنگ ۱۶ ساله و بازسازی افغانستان را که تاکنون ۱۱۷ میلیارد دلار هزینه دربرداشته است، تامین کند.

یک دهه پیش سازمان زمین شناسی آمریکا سرمایه معدنی افغانستان را شناسایی کرد و تخمین زد که ارزش آن به یک تریلیون دلار می‌رسد. از آن پس، مقامات افغانستان و دیگر کشور‌ها این ذخایر را به عنوان ثروتی مهم برای استقلال اقتصادی افغانستان اعلام کردند.

افغانستان علاوه بر ذخایر قابل توجه طلا، نقره و پلاتینیوم، مقادیر زیادی سنگ آهن، اورانیوم، روی، تانتال، بوکسیت (سنگ معدن آلومینیوم)، ذغال سنگ، گاز طبیعی و مس دارد.

فقدان امکانات لجستیک پایه‌ای مانند جاده‌های هموار و ارتباطات ریلی برای صادرات سنگ آهن و مس، فساد گسترده، بروکراسی پیچیده و شورش‌های فزاینده، تلاش‌ها برای ایجاد بخش معادن در افغانستان را ناکام کرده است.

بسیاری از اطلاعات پایه، مربوط به دوره اشغال افغانستان توسط اتحاد جماهیر شوروی سابق در دهه ۱۹۸۰ است. هزینه بالای اعزام زمین شناسان و مهندسان خارجی به نقاط دور افتاده برای انجام ارزیابی‌های نیز جدید یک عامل بازدارنده دیگر است. در عین حال، هنوز این معادن به بهره برداری نرسیده است تا بودجه لازم برای این تحقیقات تامین شود.

معادن کوچک و متوسط در افغانستان در حال بهره برداری است، اما بسیاری از آن‌ها خارج از کنترل دولت این کشور است. این معادن توسط افراد قدرتمند محلی اداره می‌شود که ثروت این کشور را از آن خود می‌دانند. دولت افغانستان تخمین می‌زند که چنین معادنی ۳۰۰ میلیون دلار مالیات پرداخت نشده، دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار