کد خبر:۶۶۳۱۳
احزاب سودان نتايج انتخابات رياست جمهوري را تاييد كردند
دو حزب سازمان ملي و جنبش مردمي آزادي سودان نتايج انتخابات رياست جمهوري اين كشور و پيروزي عمر البشير در انتخابات را پذيرفته و آن را تاييد كردند.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از الجزيره، حزب سازمان ملي سودان و جنبش مردمي آزادي سودان نتايج انتخابات هفته گذشته اين كشور را پذيرفته و بر ضرورت اجراي توافق نامه صلح همه جانبه و پايبندي به آن تاكيد كردند.
در نشست علي عثمان محمد طه، معاون رئيس جمهور سودان با سلفاكير ميارديت، رئيس دولت جنوب، رئيس جنبش مردمي اين توافق اعلام شد.
علي عثمان محمد طه ديروز در بيانيه اي اعلام كرد: دو طرف، نتايج انتخابات را پذيرفته و به حكم كميته انتخابات احترام مي گذارند.
اين دو حزب همچنين بر اجراي هرچه سريعتر بندهاي توافق نامه صلح و در راس آن ترسيم مرزهاي شمال و جنوب و آمادگي براي تعيين سرنوشت جنوب توافق كردند.
خاطرنشان مي شود، يكشنبه گذشته نتايج انتخابات سودان به طور رسمي اعلام شد و عمر البشير با اكثريت آرا پيروز انتخابات رياست جمهوري سودان گرديد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰