کد خبر:۶۶۳۲۶۸

محمود عباس: آمریکا نمی‌تواند راه حل عادلانه‌ای برای صلح ارائه کند

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین گفت: آمریکا قادر نخواهد بود راه حل عادلانه و منصفانه‌ای برای تحقق صلح در خاورمیانه ارائه کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روسیاالیوم، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین طی سخنانی در جمع سران اتحادیه آفریقا در اتیوپی، از مواضع کشور‌های آفریقایی در حمایت از مسأله فلسطین قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه "پیگیری تلاش‌های صلح نیازمند ایجاد ساز و کار بین‌المللی چند جانبه زیر نظر سازمان ملل متحد است"، خواستار عضویت نمایندگان اتحادیه آفریقا در این ساز و کار و یا کنفرانسی بین‌المللی که فلسطین بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی و اصل تشکیل دو دولت در مرز‌های ۱۹۶۷ و پایان اشغالگری اسرائیل خواهان آن می‌شود، شد.

عباس با تاکید بر پایبندی خود به گزینه صلح گفت: تصمیم دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در به‌رسمیت شناختن قدس بعنوان پایتخت اسرائیل، آمریکا را به طرفی جانبدار از اسرائیل تبدیل کرده و در نتیجه این کشور خود را از میانجیگری در روند صلح حذف کرده است.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین افزود: آمریکا قادر نخواهد بود راه حل عادلانه و منصفانه‌ای برای تحقق صلح در خاورمیانه ارائه کند.

وی همچنین بر اهمیت پایبندی همه کشور‌ها به عدم تاسیس هیئت‌های دیپلماتیک در شهر قدس بر اساس قطعنامه ۴۷۸ شورای امنیت و عدم به‌رسمیت شناختن اقدامات بر خلاف قطعنامه‌های شورای امنیت درباره قدس و مسأله فلسطین تاکید کرد.

ترامپ پانزدهم آذر ماه، طی سخنانی در کاخ سفید قدس را پایتخت رژیم صهیونیستی اعلام کرد و دستور فراهم کردن مقدمات انتقال سفارت آمریکا به این شهر را صادر کرد. این تصمیم با محکومیت‌های داخلی و جهانی مواجه شد و مخالفت فلسطینی‌ها با این تصمیم همچنان ادامه دارد.

ترامپ پنجشنبه شب گذشته در دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در حاشیه مجمع اقتصادی داووس گفت که مسئله بیت المقدس یکی از چالش‌های مذاکرات بود. ما این مسئله را از روی میز برداشتیم و حالا دیگر نیازی نیست درباره آن صحبت شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار