کد خبر:۶۶۳۹۹۳

وقتی فرودگاه بین المللی به خوابگاه تبدیل می‌شود/ آبروریزی بین المللی در قلب ایران+ عکس

شرایط فرودگاه امام خمینی(ره) پس از بارش برف به یکی از خبرسازترین مراکز خدمات رسانی تبدیل شده که سرگردانی مسافران متعددی را به دنبال داشته است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بارش برف هفته جاری علی رغم پیش بینی هواشناسی از روز‌های گذشته و آماده باش برخی ارگان به سنت هر ساله تعدادی از سازمان‌های خدمات رسان را غافلگیر کرد و شدت غافلگیری به حدی بوده که پس از گذشت چند روز از اتمام بارش‌ها همچنان حیران و سرگردان هستند.
وقتی فرودگاه بین المللی به خوابگاه تبدیل می‌شود/ آبروریزی بین المللی در قلب ایران+ عکس
فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) از جمله مراکزی است که پس از بارش شنبه شب برف مشکلاتی شامل لغو پرواز‌ها را به خود دید که نتیجه آن سرگردانی مسافران در فرودگاه شده است.
وقتی فرودگاه بین المللی به خوابگاه تبدیل می‌شود/ آبروریزی بین المللی در قلب ایران+ عکس
گزارش‌های میدانی از شرایط حال حاضر فرودگاه مهر تاییدی بر این مسئله است که با گذشت دو روز از اتمام بارندگی همچنان برخی از پرواز‌ها آن هم با تاخیر‌های بالا صورت می‌گیرد.
 
پس از عبور از جاده پر ترافیک منتهی به فرودگاه که خود در این روز‌ها سفر چند روزه به حساب می‌آید به فرودگاه رسید و در همان بدو ورود به سالن انتظار فرودگاه امام خمینی (ره) با سیلی از جمعیت رو به رو می‌شویم که در گوشه و کنار سالن به استراحت مشغول هستند تا خستگی ساعت‌ها بلاتکلیفی خود را از بدن خارج کنند.
وقتی فرودگاه بین المللی به خوابگاه تبدیل می‌شود/ آبروریزی بین المللی در قلب ایران+ عکس
مسافران داخلی یا خارجی که قصد خروج از کشور را دارند پس از ساعت‌ها سرگردانی وعدم دریافت پاسخ قانع کننده از سوی مسئولان فرودگاه و اطلاعات پرواز همچنان چشم انتظار راه نجاتی برای شرایط خود هستند.

مسافرانی که دیگر صندلی‌های فرودگاه نیز جوابگوی آن‌ها نیست به همین خاطر از هر زیر اندازی که امکان نشستن بر روی آن‌ها وجود دارد از برای نشستن خود وخانوادهایشان استفاده کرده اند.

هواپیما‌هایی که همچنان خوابند/ مسافرانی که دست به دعا شده اند/ ادامه سرگردانی مسافران در فرودگاه +تصاویر

تجمع مسافرین و افراد سبب شکل گیری مشکلات دیگری از جمله کمبود مواد غذایی و یا فروش آن با قیمت بالا، مشکلات حمل و نقل به تهران به سبب افزایش یکباره قیمت‌ها از سوی تاکسی‌های فرودگاه، عدم اسکان مناسب برای مسافران و موارد مشابه شده است.

گفت‌وگو با افراد حاضر در فرودگاه تماما صحبت‌های مشابه‌ای را یاد آوری می‌کند که مسئولان باید خدمات دهی این فرودگاه را در مقیاس فرودگاه بین المللی ارائه کنند و شرایط هم اکنون این فرودگاه چهره خوبی در مقابل مسافران خارجی از ایران ارائه نمی‌دهد.

به طور مثال با یکی از مسافران که از ظاهر نیز مشخص است ساعات متوالی در فرودگاه بوده شروع به صحبت کردیم، این فرد که به همراه خانواده اش از شهر زنجان به فرودگاه آمده بود در گفت‌وگو با خبرگزاری میزان گفت: بیش از ۱۶ ساعت است که در فرودگاه منتظر مشخص شدن شرایطمان هستیم و با این بی نظمی فرودگاه کاری از دست هیچ کس بر نمی‌آید و باید منتظر ماند تا شرایط به روال سابق بازگردد.

این فرد که پاسخگویی مسئولان را بسیار نامناسب ارزیابی کرد، در ادامه گفت: شرایط حال حاضر این فرودگاه در مقیاس یک فرودگاه بین المللی نیست و باید برای این اوضاع متاسف شد.

تحت این شرایط این سوال مطرح است در شرایطی که پیش بینی بارش برق از قبل توسط سازمان هواشناسی صورت گرفته چرا اقدامات پیشگیرانه و ملزوم این شرایط صورت نگرفته تا با این حجم از مشکلات رو به رو نباشیم.

گفتنی است پرواز‌ها تا دو روز پس از بارش برف به دلیل کاهش افق دید و یخ زدگی باند صورت نمی‌گرفت و از روز دوشنبه، نهم بهمن ماه برخی از پرواز‌ها مجددا از سرگرفته شد.
 
 
میزان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۱
آقایونی که عوارض خروجی رو 220 هزار تومان کردید لااقل تختخواب بخرید بزارید و جواب مسافرین رو بدید !!!!

متاسفانه ما باید عوارض چی رو بدیم ؟؟؟؟؟؟

((( تعرفه عوارض خروجی )))

دستشویی رفتن 20 هزار تومن
رو صندلی فلزی نشستن 100 هزار تومن
روی زمین خوابیدن 120 هزار تومن
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۲۷
جای تاسف برای همه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار