رئیس حوزه هنری گفت: انقلاب جز با لطف خدا اتفاق نمیافتاد؛ بنابراین هیچ یک از تحلیلگران سیاسی در دنیا پیروزی انقلاب اسلامی را پیش بینی نکرده بود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، محسن مومنی شریف رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی در گفتگو با برنامه رادیویی «خیابان انقلاب» با اشاره به شکل گیری حوزه هنری گفت: این نهاد توسط رهبران انقلاب و هنرمندان عزیز کشورمان تاسیس شد.
وی مهمترین اقدام حوزه هنری در آن دوران را مبنی بر آشتی دادن مردم مومن و انقلابی با هنر دانست و افزود: هنر قبل از انقلاب در مقابل دین بود؛ در حالی که اصل هنر در راستای دین بوجود آمده است؛ خاصه هنرهای نمایشی که برای تبیین مناسک دینی ایجاد شدند. سینمای قبل از انقلاب خوشنام نبود، اما فیلمهایی که بعدها در حوزه هنری ساخته شد، در مساجد به نمایش در آمد که اتفاقی بزرگ بود؛ اما بزرگترین دستاورد حوزه هنری و هنرمندان این عرصه، دستیابی به یک مکتب ادبی هنریِ بومی بود.
رئیس حوزه هنری این مکتب را مختص انقلاب دانست و گفت: اگر امروز سینمای ایران را در دنیا به رسمیت میشناسند، چراکه از این مکتب پدید آمده است. حوزه آموزش از کارهای اصلی ما در سالهای اخیر است و جوانان فعال در این عرصه روزگاری در حوزه آموزش دیده اند. برای سال آینده از همکاران بخشهای مختلف خواسته ایم که درباره تاریخچه بخشهای مختلف کتابی را تالیف کنند؛ خاصه در عرصهی نظری هنر که صاحب تفکر جدیدی شده ایم که باید تبیین شود.
مومنی شریف در پایان گفت: هنرمندان عموما علاقهمند به تولید آثار هنری هستند و از این رو بخش پژوهش عموما مظلوم واقع میشود. بودجه پژوهشی سال آینده در کشور بسیار نا امید کننده است و امیدوارم مجلس شورای اسلامی به این مهم توجه بیشتری کند!