ابلاغیه روحانی برای تعطیلی برخی دانشگاه‌های وابسته به دولت
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۶۰۵۳

ابلاغیه روحانی برای تعطیلی برخی دانشگاه‌های وابسته به دولت

بر اساس ابلاغیه روز‌های اخیر حجت الاسلام روحانی؛ بنابراین پیش بینی بودجه عمومی کشور، تخصیص امکانات یا مجوز استخدامی یا کمک از طرف دستگاه‌های اجرایی برای موسسات و مراکز مذکور مجاز نیست.
ابلاغیه روحانی برای تعطیلی برخی دانشگاه‌های وابسته به دولت
به گزارش گروه خبرگزاری دانشجو، اخبار ویژه روزنامه خراسان به شرح زیر است: 
 
ابلاغیه روحانی برای تعطیلی برخی دانشگاه‌های وابسته به دولت
بر اساس ابلاغیه روز‌های اخیر حجت الاسلام روحانی رئیس جمهور به وزرای علوم و بهداشت، اعلام شده حسب تصمیم جدید دولت، مراکز علمی- کاربردی وابسته به دستگاه‌های دولتی، باید حداکثر تا پایان سال تحصیلی ۹۸-۹۷ تعطیل یا با رعایت ضوابط به بخش خصوصی واجد شرایط واگذار شوند؛ بنابراین پیش بینی بودجه عمومی کشور، تخصیص امکانات یا مجوز استخدامی یا کمک از طرف دستگاه‌های اجرایی برای موسسات و مراکز مذکور مجاز نیست.


روایت تلخ مسئولان از وضعیت فرسودگی مدارس
با توجه به پیگیری برخی مسئولان کابینه در خصوص تهیه آماری از وضعیت فرسودگی و ایمنی فضا‌های آموزشی و ورزشی متعلق به وزارت آموزش و پرورش، گزارش ارائه شده به دولت نشان می‌دهد بسیاری از این فضا‌ها فرسوده است و فقط طرح استانداردسازی سامانه گرمایشی و سرمایشی یعنی حذف سوخت از داخل کلاس و گرمایش با رادیاتور و موتورخانه مرکزی مراکز مشمول، به بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار