آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۶۰۷۸
تقی زاده در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

پیروزی انقلاب اسلامی انفجاری در قلب آزادی خواهان جهان است

دبیر جامعه اسلامی دانشجویی دانشگاه مراغه گفت: پیروزی انقلاب اسلامی به راستی انفجاری از جنس نور در قلب تمامی آزادی خواهان جهان بوده است.

توحید تقی زاده، دبیر جامعه اسلامی دانشجویی دانشگاه مراغه در گفت وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با فرارسیدن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی گفت: پس از نیم قرن ظلم و ستم خاندان پهلوی ملت رشید ایران که تاب و توان دور ماندن از اصل و حقیقت وجودی خود را نداشته با رهبری‌های امام خمینی (ره) در برابر ظلم و استبداد خاندان فاسد پهلوی ایستادند و به خواست الهی در ۲۲ بهمن ماه ۱۳۵۷ حکومت جمهوری اسلامی را تاسیس کردند.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویی دانشگاه مراغه تصریح کرد: پیروزی انقلاب اسلامی که به راستی انفجاری از جنس نور در قلب تمامی آزادی خواهان جهان بود.

توحید تقی زاده خاطر نشان کرد: به دنبال پیروزی انقلاب اسلامی ایران که به عنوان نقطه آغاز خیزش بیداری اسلامی در نیمه دوم قرن بیستم از آن یاد شده است، شروع دوره جدیدی از ظهور اسلام با رویکرد سیاسی را برای جهان اسلام نوید داده و سایر حرکت‌های اسلامی در جهان اسلام را به تکاپو واداشت.

وی افزود: انقلابی که به موجب آن شاهد پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه مختلف  علمی نظامی، بهداشت و درمان، نفت و گاز و خدمات بوده ایم که همه‌ی این‌ها مرهون اعتماد به جوانان این مرز و بوم و تکیه بر توان داخلی کشور بوده است.

این فعال دانشجویی بیان کرد:استمرار حرکت انقلابی مردم موجب تداوم و بقای جمهوری اسلامی در دنیا گردیده است، مردمی که با پیروی از فرامین امام راحل و پس از ایشان با تبعیت از رهبری‌های داهیانه مقام معظم رهبری مسیر خود را به خوبی شناخته اند و هم اکنون که بعد از فراز و فرود‌های بسیار،۴ دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی می‌گذرد بصیرت و آگاهی خود را در صحنه‌های حساس سیاسی به رخ دشمنان این مرز و بوم می‌کشند و  هرساله با حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن ضمن تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی (ره)  شهداء‌های عظیم شان سیلی محکمی به صورت دشمنان نظام جمهوری اسلامی وارد می کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار