دومین نشست‌ «نقد و بررسی نظام ریاستی و پارلمانی ایران» در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۶۵۵۱
به همت کانون اندیشه جوان و همکاری بسیج دانشجویی؛

دومین نشست‌ «نقد و بررسی نظام ریاستی و پارلمانی ایران» در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود

نشست‌ دوم «نقد و بررسی نظام ریاستی و پارلمانی در ایران» 23 بهمن‌ماه به همت کانون اندیشه جوان و همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، در این دانشگاه، برگزار می‌شود.

دومین نشست‌ «نقد و بررسی نظام ریاستی و پارلمانی ایران» در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست‌ دوم «نقد و بررسی نظام ریاستی و پارلمانی در ایران» 23 بهمن‌ماه به همت کانون اندیشه جوان و همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی، در این دانشگاه،  برگزار می‌شود.

در این نشست‌ بایدها و نبایدهای سیاسی و حقوقی نظام‌های ریاستی و پارلمانی در ایران مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

دو موضوع نسبت نظام ریاستی و پارلمانی با حکمرانی خوب و رابطه نظام ریاستی و پارلمانی با مردم سالاری در نشست اول با حضور اساتید و صاحب نظران در حوزه های سیاسی و حقوقی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین چالش‌ها و فرصت های نظام ریاستی و پارلمانی از منظر حقوقی و نسبت نظام ریاستی و پارلمانی با مقوله تحزب و چگونگی فعالیت احزاب و آینده سیاسی آنها ، از موضوعاتی است که در نشست‌ دوم پیرامون آن بحث خواهد شد.

اساتید و موضوعات مورد بحث در روز 23 بهمن ماه بدین شرح است:

نظام ریاستی و پارلمانی؛ چالش ها و فرصت ها با حضور دکتر سید محمد هاشمی؛ عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و دکتر غلامحسین الهام؛ عضو هیات علمی دانشگاه تهران

نسبت نظام ریاستی و پارلمانی با مقوله تحزب با حضور دکتر سعید شریعتی؛پژوهشگر و فعال سیاسی و دکتر فرزاد جهان‌بین؛ عضو هیات علمی دانشگاه شاهد

گفتنی است نشست‌های «نقد وبررسی نظام ریاستی و پارلمانی» 23 بهمن ماه 1396 از ساعت 13 تا 16 در سالن الزهرا دانشکده مدیریت دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌گردد.

شرکت برای عموم علاقه مندان آزاد است.

دومین نشست‌ «نقد و بررسی نظام ریاستی و پارلمانی ایران» در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود
 
پربازدیدترین آخرین اخبار