آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۷۸۶۲
زارع:

افزایش قیمت دلار؛ علت گران شدن قیمت عتبات است

معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت:افزایش نرخ ارز در روز‌های اخیر، علت گران شدن هزینه اعزام به عتبات است و قیمت گذاری‌ها بر اساس نوسانات قیمت ارز متغیر خواهد بود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد زارع؛ معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت:افزایش نرخ ارز در روز‌های اخیر، علت گران شدن هزینه اعزام به عتبات است و قیمت گذاری‌ها بر اساس نوسانات قیمت ارز متغیر خواهد بود.

زارع گفت:قیمت دلار طی روز‌های اخیر افزایش داشته است و، چون هزینه‌های جاری در کشور عراق با دلار انجام می‌شود، این افزایش بر قیمت عتبات هم تاثیر گذاشته است.

معاون اجرایی و اعزام ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان با اشاره به این مهم که زائران دانشگاهی، هزینه سفر خود را با ورود به درگاه پرداخت هزینه سفر سازمان حج و زیارت به حساب شرکت شمسا واریز می‌کنند افزود: نرخ نهایی سفر به عتبات توسط سازمان حج و زیارت و شرکت شمسا تعیین و به ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان ابلاغ می‌شود و ستاد هیچ نقشی در نرخ گذاری عتبات ندارد.

وی ادامه داد:زائران دانشگاهی که هزینه عتبات را قبلا پرداخت کرده باشند، برای سفر به عتبات هزینه جدیدی واریز نخواهند کرد.

زارع تاکید کرد:با توجه به اینکه قیمت بلیط رفت و برگشت در ایام تعطیلات نوروزی گران است و بر اساس تصمیم سازمان حج و زیارت، هزینه اعزام زائران به عتبات در این ایام افزایش خواهد یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار