آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۸۶۵۸
در قالب یک اردوی جهادی؛

جمعی از دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) در سرپل ذهاب کرمانشاه حضور یافتند

جمعی از دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) در قالب یک اردوی جهادی و با هدف بررسی وضعیت زلزله زدگان، برای بازه اسفندماه و عید نوروز و همچنین کمک‌رسانی به اقشار آسیب دیده منطقه به سرپل ذهاب کرمانشاه رفتند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان دانشگاه امام صادق (ع) در قالب یک اردوی جهادی و با هدف بررسی وضعیت زلزله زدگان، تعیین ضرورت‌های منطقه، بررسی شرایط حضور گروه‌های جهادی در منطقه برای بازه اسفندماه و عید نوروز و همچنین کمک‌رسانی به اقشار آسیب دیده منطقه به سرپل ذهاب کرمانشاه رفتند.
 
بر این اساس، سفر جهادی مذکور به مدت 10 روز به اتفاق ۲۵ نفر از دانشجویان با مسئولیت حجت الاسلام علی ملا کاظمی از فارغ التحصیلان دانشگاه امام صادق (علیه السلام) و عضو هیئت علمی دانشگاه دامغان، با هدف بررسی وضعیت زلزله‌زدگان، تعیین ضرورت‌های منطقه، بررسی شرایط حضور گروه‌های جهادی در منطقه در بازه اسفندماه و عید نوروز و کمک رسانی به اقشار آسیب دیده منطقه برگزار شد.

گفتنی است، با توجه به نقایص و تناقضات موجود در اخبار و اطلاعات واصله از منطقه از ناحیه افراد و گروه‌های اعزامی به منطقه، برای کسب اطلاعات دقیق‌تر، کامل و صحیح گروهی تحت عنوان شناسایی به منطقه اعزام شد.
 
شایان ذکر است، با توجه به زمان کم و گستردگی دامنه شناسایی (ارتباط گیری و پرسش مستقیم از اهالی منطقه) ظرفیت افراد شرکت کننده در سفر به ۲۵ نفر افزایش یافت که البته از این ظرفیت در کنار شناسایی در توزیع اقلام جمع آوری شده به خانواده‌های نیازمند استفاده شد.

از اهم اهداف سفر، شناسایی دقیق و مورد وثوق منطقه جهت اعزام هماهنگ گروه‌های مختلف جهادی با هدفی مشترک به منظور خدمتی موثر در بازه زمانی ایام آخر سال و همین طور عید نوروز بوده است. به منظور نیل به غایت این هدف، می‌توان به برگزاری جلسات و نشست‌هایی با مسئولان شهرستان از جمله فرماندار، امام جمعه، فرماندهان سپاه و ارتش و همین طور قرارگاه‌های سازندگی مستقر در منطقه اشاره نمود.
 
فعالیت‌های صورت گرفته توسط گروه، به شرح زیر است:

• شناسایی چادر به چادر و پرسش میدانی از مردم زلزله زده جهت اطلاع از وضعیت زندگی آن‌ها و نیاز‌های ضروری آن‌ها در این مرحله که موجب آشنایی کامل گروه با روحیات مردم منطقه و آرایش مذهبی آن‌ها گردید و بر اساس این پرسش عمومی، فعالیت‌های بعدی گروه بر پایه نیاز‌های مشاهده شده صورت گرفت.

• شناسایی افراد مستضعف که غالبا پیش از زلزله نیز محروم بوده اند و زلزله بر وخامت اوضاع معیشتی آن‌ها افزوده بود و معرفی ان‌ها به خیرین منطقه

• توزیع اقلام غذایی، بهداشتی، گرمایشی، لوازم التحریر و لباس در میان خانواده‌های مستضعف شناسایی شده بصورت شبانه و دور از نظر سایر مردم و در قالب گروه‌های چند نفره

•شناسایی سرویس‌های بهداشتی و حمام که امکانات آب، فاضلاب، آبگرمکن و برق آن‌ها وصل نشده بود و راه اندازی آن‌ها توسط برخی از افراد گروه که طی این اقدام تعداد ۷ عدد سرویس بهداشتی و ۴ عدد سرویس حمام برای استفاده عمومی در محله‌های مختلف راه اندازی شد.

•طراحی و تولید کانکس‌های سرویس بهداشتی و حمام عمومی جهت استقرار در مناطق مورد نظر که این مراحل فعالیت از جمله ساخت بدنه (جوشکاری، برشکاری، ورق زنی)، نصب اتصالات آبی و برقی و عایقکاری به طور کامل توسط دانشجویان و با نظارت مسئولان عمرانی گروه صورت گرفت و در مجموع موفق به ساخت ۸ کانکس سرویس بهداشتی و حمام در بازه ۷ روزه شد.

• دیدار با مسئولان سپاه منطقه، فرماندار، رییس هلال احمر و قرارگاه‌های سازندگی منطقه جهت ایجاد هماهنگی‌های لازم برای بهبود حضور نیرو‌های جهادی در منطقه در بازه اسفند ماه و عید نوروز.

•انعکاس مشکلات شهر و سخنان مردم شهر، در جلسه با فرماندار و مسئولان منطقه.

•تحویل کانکس به خانواده‌های از پیش شناسایی شده و تهیه گزارش تصویری از فرآیند تحویل.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار