آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۱۳۹

پلیس اسرائیل برای هشتمین بار از نتانیاهو بازجویی می‌کند

پلیس رژیم صهیونیستی در جریان دو پرونده فساد مالی از بنیامین نتانیاهو بازجویی می‌کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، پلیس رژیم صهیونیستی از «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر این رژیم برای هشتمین بار بازجویی می‌کند.

به نوشته روزنامه «هاآرتص» این بازجویی به عنوان بخشی از تحقیقات در جریان ۲ پرونده فساد دولتی موسوم به «پرونده ۳۰۰۰» و «پرونده ۴۰۰۰» انجام می‌شود.

«پرونده ۳۰۰۰» که به «رسوایی زیردریایی اسرائیل» نیز شهرت دارد، درباره زد و بند در جریان قرارداد دو میلیارد دلاری برای خرید سه زیردریایی با سوخت اتمی و چهار کشتی نظامی از آلمان است.

البته خود نتانیاهو مستقیما به عنوان یک متهم در این پرونده نیست، اما «دیوید شیمرون» وکیل معتمد نتانیاهو و بیش از ۷ مقام پیشین به دریافت رشوه ۱ میلیارد دلاری و خیانت در امانت در این پرونده متهم است.

در «پرونده ۴۰۰۰» گروهی از نزدیک‌ترین یاران نتانیاهو در مظان اتهام سوءاستفاده از جایگاهشان برای ارتقا تصویر رسانه‌ای نخست‌وزیر و همسرش قرار گرفته‌اند.

این افراد متهم هستند که به یک شرکت مخابراتی به نام «بزک» که متعلق به یکی از دوستان نتانیاهوست، پیشنهاد داده‌اند که در ازای اعطای برخی امتیازات از سوی نهاد‌های نظارتی اسرائیل، رسانه متعلق به این شرکت اخبار مثبتی درباره نتانیاهو و همسرش منتشر کند.

این در حالی است که پلیس اسرائیل سه‌شنبه هفته قبل بعد از یک سال تحقیقات، بازجویی‌ها و بررسی مدارک مختلف، نتانیاهو را به فساد مالی از جمله ارتشاء، کلاهبرداری، سوء استفاده از قدرت و خیانت در امانت متهم کرد. «سارا» همسر نتانیاهو نیز در بخشی از این پرونده‌های فساد مالی شریک شناخته شده است
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار