اعتراض دانشجویان رشتههای ۷گانه مهندسی ساختمان ادامه دارد/ مسئولیت تبصره ۲ ماده ۷ قانون نظام مهندسی با وزارت علوم یا راه؟!
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-کیانوش رضایی؛ مدتیست دانشجویان رشته های 7 گانه مهندسی ساختمان که به صورت کارشناسی ناپیوسته تحصیل کردهاند، در اعتراض به تصمیم جدید وزارت علوم (تبصره 2 ماده 7 قانون نظام مهندسی) که پیشوند علمی کاربردی و تکنولوژی را در مدارک آنان اعمال کرده، دست به اعتراض زدهاند.
دامنه این اعتراضات که از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن شروع شد، در اعتراض به این قانون وزارت علوم خواستار رسیدگی مسئولین شدند؛ زیرا با وجود این تبصره وزارت علوم، ارتقای پایه برای کارشناسی های ناپیوسته صورت نخواهد گرفت.
اولین تجمع اعتراضی دانشجویان مهندسی مقابل وزارت علوم:
علی مصلی، دانشجوی معترض دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در خصوص اعتراض به تبصره ۲ ماده ۷ قانون نظام مهندسی در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: تا کنون ۲ بار تجمع اعتراضی برگزار کردیم که دومین اعتراض ما ۵ بهمن ماه با روز مهندس مصادف شد.
مصلی با بیان اینکه یک روز در تقویم این کشور به نام روز مهندس ثبت شده است، افزود: در این روز مراسمی برگزار میشود و سخنرانانی به ایراد سخن میپردازند که از مهندسین در این روز قدردانی شود؛ اما عملا اتفاق خوبی برای مهندسین شکل نمیگیرد.
دانشجوی معترض دانشگاه آزاد آزاد اسلامی رودهن ادامه داد: بیش از ۹۰ درصد افرادی که در مراسم روز دانشجو شرکت کرده بودند، معترضین به تبصره ماده ۷ قانون نظام مهندسی بودند که با معترضین برخورد مناسبی نشد.
وی با اشاره به اینکه حراست مجموعه ورزشی ایرانیان با ما برخورد فیزیک انجام نداد، تصریح کرد: با وجود عدم برخورد فیزیکی، اما مانع از اعتراض ما شدند و ما را برای برپایی اعتراض در لابی سالن مستقر کردند و حتی اجازه عکسبرداری به ما ندادند.
مصلی با بیان اینکه سرانجام مجبور شدیم به حیاط محوطه بیاییم تا صدای اعتراض ما شنیده شود، تصریح کرد: بنرهای اعتراضی خود را باز کردیم و بدون هیچگونه شعاری جمعیت زیادی از دانشجویان جمع شدند که کماکان از اعتراض ما جلوگیری به عمل آمد و مجدد جلوی درب مجموعه دست به اعتراض سکوت زدیم که بازهم از این اعتراض جلوگیری شد.
تصاویر تجمع یکشنبه دانشجویان
دانشجوی معترض دانشگاه آزاد رودهن در خصوص اینکه عدالتی که باید در حق دانشجویان مهندسی صورت بگیرد، انجام نمیشود و صرفا یک روز به نام مهندس که تعدادی دورهم جمع شوند و تقدیری صورت بگیرد، چندان مناسب نیست، گفت: ما به عنوان مهندس با مصوبه مذکور با مشکل بزرگی مواجهیم و بسیار ناعادلانه است که مدارک کارشناسی پیوسته و ناپیوسته باهم فرق داشته باشد.
وی در پایان در خصوص تبصره ۲ ماده ۷ قانون نظام مهندسی گفت: در این قانون آمده است (دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی پیوسته علمی کاربردی یا تکنولوژی در رشتههای هفت گانه ساختمان میتوانند با داشتن سایر شرایط لازم صلاحیت طراحی محاسبات فقط در پایه سه بدون امکان ارتقا با شماره مرتبط دریافت کنند؛ اما دارندگان مدرک کارشناسی ناپیوسته، علمی کاربردی، کاربردی یا تکنولوژی در رشتههای اصلی ساختمان که دارای مدارک کاردانی در رشتههای اصلی یا رشته مقطع کارشناسی است، فقط در پایه سه بدون امکان ارتقا با شماره مرتبط امکان پذیر است).
وی با بیان اینکه این کار وزارت علوم باعث سلب ارزش از مدارک مهندسی دانشجویان کارشناسی ناپیوسته شده است، افزود: به صورت قانونی ۴ ماه نامه نگاریهای لازم را با مسئولین و وزارت علوم انجام دادیم، اما هیچگونه جوابی از سوی وزارت به ما داده نشد.
این دانشجوی معترض تصریح کرد:، چون هیچ جوابی از سوی وزارت علوم دریافت نکردیم دست به تجمع اعتراضی زدیم که اولین تجمع اعتراضی در ۱۱/۱۶ انجام شد و دومین تجمع اعتراضی مصادف با روز مهندس صورت گرفت.
دانشجوی معترض دانشگاه آزاد اسلامی رودهن در پایان با اعتراض به تبصره ۲ ماده ۷ قانون نظام مهندسی تصریح کرد: اگر این تصمیم غیرقانونی وزارت علوم برطرف نشود مشکلات زادی را برای ما دانشجویان مهندسی ایجاد میکند.

