گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ یادداشت دانشجویی؛* بالاخره وزیر علوم به دانشگاه تشریف آوردند حالا این حضورشان برای افتتاح پروژه بود یا شنیدن دغدغه های دانشجویان و یا هر دو مورد را شاید مدتی بعد از سفرشان بشود دقیق متوجه شد؛ اما جای خوشحالی دارد که پیگیری هامون جواب داد.
در جلسه از هر نوع تفکری در دانشگاه حاضر بودند چه آنان که چند ماه پیش کمپین #نه_به_غلامی به راه انداختند و برای وزیر نشدنش هر کاری کردند چه ما که #نه_به_انتقال_آب_کارون را پیگیر هستیم، مطالب مطرح شده در جلسه هم پراکندگی شان به همین اندازه تنوع مطالبه تفاوت داشت.
مسئله اولی که مطرح شد عدم سیاسی کاری در وزارت علوم بود، وزارت علوم،#وزارتخانه_احزاب نیست که بشود به معبری برای پیشبرد اهداف جریانات سیاسی، وزارت علوم باید مشکلات علمی و کلیدی کشور را برطرف کند، یکی از مصادیق عدم توفیق در این مورد اینکه پژوهانه به دانشجویان دکترا داده نمی شود خود ریشه بخشی از ناکارآمدی پروژه های علمی در دانشگاه است؛ در این باب بحث بسیار است مجال و نوشتن نیست؛ اما این موردی است که در صورت اصلاح، مشکلات عدیده ای از دانشجویان را برطرف می کند در جلسه بحث از دانشجویان شبانه و سنواتی کردیم، مشکلات دانشجویان را مطرح کردیم از اوضاع نامساعد خوابگاه ها گفتیم، از #دانشجوپزی و پولی شدن دانشگاه ها حرف زدیم و جناب وزیر فقط یادداشت می کرد.
یکی از دانشجوها بحث شفافیت بودجه ها را در دانشگاه مطرح کرد که جناب وزیر گفت بهتر است فقط پدر از دارایی خانواده خبر داشته باشد! بحث جدی خیلی از دانشجویان حاضر در جلسه عدم ادغام معاونت فرهنگی و دانشجویی در دانشگاه بود که البته تا حدی مورد استقبال جناب وزیر قرار گرفت.
در حین برگزاری جلسه متوجه حضور نماینده ای از شورای صنفی دانشگاه شدیم که بدون اطلاع سایرین منتخبین شورا و با انتخاب #گزینشی جناب معاون دانشجویی دانشگاه در جلسه حاضر بود که باعث حضور جمع دیگری از منتخبین این شورا در جلسه شد و متاسفانه حاشیه آفرینی کرد...
وقتی در جلسه از بازگشت جمعی از اساتید انقلابی که با سیاسی کاری های وزرات خانه دولت قبل کنار رفته بودند، پرسیدیم و نحوه برگشتشان را جویا شدیم، ایشان فرمودند که پیگیر هستیم و ان شالله به نتیجه می رسد.
در جلسه ما از پیشرفت علمی و دانشجوهای سنواتی و شبانه و ریزگرد و انتقال آب کارون گفتیم؛ اما عده ای از فضای امنیتی دانشگاه ها در دولت نهم و دهم سخن گفتند شاید جا داشت بیشتر در جلسه از مشکلات استان و دانشجو ها سخن می گفتند تا مباحث صرف سیاسی که شاید فایده ای برای دانشجویان ندارد
در انتها ما از جناب وزیر که نماینده #دولت_دوازدهم هستند خواستیم که سلاممان را به جناب آقای #کلانتری و #اردکانی برسانند و بدانند که باید در محیط دانشگاه حاضر شوند و به سوالات دانشجوها و اساتید درباره مشکلات زیست محیطی استان که عمده ی آن ناشی از انتقال آب کارون است پاسخ دهند ایشان قول دادند که پیاممان را به این دو نفر منتقل کنند البته ایشان حاضر نشدند در انتهای جلسه نوشته #نه_به_انتقال_آب_کارون را حتی بدست بگیرند و همانطور که معلوم بود و البته هم قابل پیش بینی ،تمایلی به عدم انتقال آب کارون از خود نشان ندادند و به نظر می رسد سیاست دولت از صدر تا ذیل و تمام وزارخانه ها همین است.
مهدی طرفی- مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.