کد خبر:۶۶۹۷۶۱
فخاری در نشست طرح توسعه دانشگاه تهران:

طرح توسعه دانشگاه تهران نیازمند بازنگری و اغنای عمومی است

عضو شورای شهر تهران گفت: طرح توسعه دانشگاه تهران نیازمند بازنگری و اغنای عمومی است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو الهام فخاری عضو شورای شهر تهران در نشست بررسی طرح توسعه دانشگاه تهران که در قالب سلسله نشست‌های تهران امید دارد در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، گفت: طرح توسعه دانشگاه تهران نیاز به بازنگری دارد، چون طرح‌های بزرگ نیازمند اغنای عمومی و اقناع جامعه محلی هستند.

وی افزود: وقتی که طرحی مصوب می‌شود لزوما قرار نیست که تا آخر بر اساس برنامه پیش بینی شده کار پیش برود، چون آنچه که مهم است این است که بر اساس هزینه- فایده عمل شود.

عضو شورای شهر تهران گفت: طرح توسعه دانشگاه تهران در آن زمان بر اساس کار کارشناسی تهیه شده و تصور این بوده که این طرح طرح خوبی است، اما اگر اینگونه بود تاکنون اجرایی می‌شد.

فخاری با اشاره به اینکه کارآفرینی مدل‌های مختلفی دارد و فقط مدل تجاری سازی پولی نیست افزود: من از اینکه تشکل‌های دانشگاه تهران به خاطر یک مسئله عمومی در کنار هم قرار گرفته اند به آن‌ها تبریک می‌گویم، چون وقتی به خاطر منافع ملی و جمعی در کنار هم قرار می‌گیریم این رویه آینده‌ای روشن‌تر را برای ایران نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه باید جامعه محلی را نسبت به اجرای طرح‌ها آگاه کنیم، افزود: در بسیاری از نقاط شهری با مسئله کاهش زیست‌پذیری مواجه هستیم و این مسئله فقط مربوط به محدوده اطراف دانشگاه تهران نیست.

عضو شورای شهر تهران گفت: من برخلاف نظر رئیس دانشکده هنر‌های زیبای دانشگاه تهران که گفتند طرح توسعه این دانشگاه یک جراحی بزرگ است معتقدم جراحی که خونریزی و عفونت طولانی مدت پیدا کند یک جراحی شکست خورده است.

فخاری با تاکید بر اینکه مناطق فریز شده نباید عوارض نوسازی بدهند، و من این پیگیری را در مورد املاک فریز شده اطراف دانشگاه تهران خواهم کرد، افزود: کارآفرین شدن دانشگاه با ایجاد کارخانه، ساختمان و پارک علم و فناوری محقق نمی‌شود.

وی تصریح کرد: دانشگاه کارآفرین دانشگاهی است که استقلال دانشگاهی دارد و این در حالیست که مدل ما در دانشگاه‌ها یک مدل حاکمیتی است و دولت باید بودجه دانشگاه‌ها را بدهد.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه نگرانی مردم ساکن در اطراف دانشگاه تهران این است که تجاری سازی در این دانشگاه به یکی دیگر از مدل‌های ابتر تبدیل شود افزود:، چون مدل دانشگاه‌ها تحول نیافته است امپراطوری‌های ورشکسته از دانشگاه‌ها باقی خواهد ماند در هر حال باید بر روی مدل دانشگاهی کار کنیم و دانشگاه تهران نیز می‌توانند یک مدل موفق دانشگاه کارآفرین باشد و البته این موفقیت بر اساس مدل بیزینسی محض تحقق نمی‌یابد.

عضو شورای شهر تهران گفت: من از وزارت علوم برای تحول دانشگاه کارآفرین دفاع می‌کنم، اما باید به دانشگاه مستقل تن بدهیم.

فخاری با بیان اینکه ۱۰ دانشگاه کارآفرین برتر دنیا در اروپا برای جوامع محلی مزاحمتی ایجاد نکرده‌اند با این وجود تنها نباید به مزاحمت‌های دانشگاه‌های کارآفرین آمریکا استناد کنیم، افزود: برای توسعه دانشگاه‌ها در شهرستان‌ها پیوست فرهنگی تهیه نشده بود، چون تصور این بود که ایجاد دانشگاه در شهرستان‌ها می‌تواند موجب توسعه فرهنگی شود، اما اینگونه نشد و دانشگاه‌ها برای بافت فرهنگی شهرستان‌ها مشکلاتی ایجاد کردند.

وی افزود: باید دانشگاه را بر روی مردم محلی باز کرد و این کمک می‌کند که مردم با دانشگاه پیوند بیشتری بخورند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار