کد خبر:۶۷۰۰۳۹
آقازاده:

برخی فکر می‌کنند استارتاپ‌ها دورهمی هستند/ حمایت پارک دانشگاه تهران از ایده‌های برتر آموزش الکترونیکی

معاون اجرایی و پشتیبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: برخی فکر می‌کنند بیشتر از آنکه استارت آپ‌ها تاثیرگذار باشند، یک دورهمی هستند؛ در حالی که ما در این استارت آپ می‌توانیم نشان دهیم که چنین چیزی صحت ندارد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو آقازاده معاون اجرایی و پشتیبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در  دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران که در پارک علم وفناوری دانشگاه تهران در حال برگزاری است؛ گفت: امروز دانشگاه‌های پیشرو که دانشگاه تهران نیز یکی از این دانشگاه هاست از دانشگاه نسل اول به سمت دانشگاه کارافرین که با محیط بیرون در تعامل است؛ سوق پیدا کرده است و اسم دانشگاه کارافرین را یدک می‌کشد.

وی افزود: ما امروز در مقطعی از توسعه دانشگاه‌ها هستیم که باید توسعه فناوری متناسب با نیاز جامعه رقم بخورد و خدماتی که به دانشجویان ارایه می‌شود برای ایجاد کسب و کار باشد لذا پارک علم و فناوری دانشگاه تهران برای تبدیل دانشجویان به دانشجویان کارافرین از کسب و کار‌های نوپا تا بزرگ حمایت می‌کند در این مسیر یکی از نهاد‌های خیلی مهم پارک علم و فناوری دانشگاه تهران است که برنامه‌های متنوعی انجام می‌دهد.

آقازاده با اشاره به رویداد استارت آپی آموزش الکترونیکی گفت:  رویداد‌های استارت آپی می‌توانند به خلق ایده‌ها منجر شوندالبته  یک شائبه‌ای در خصوص استارتاپ ها وجود دارد، چرا که برخی فکر می‌کنند بیشتر از آنکه این استارت آپ‌ها تاثیرگذار باشند یک دورهمی هستند در حالی که ما در این استارت آپ می‌توانیم نشان دهیم که چنین چیزی صحت ندارد.

معاون اجرایی و پشتیبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در پایان خاطر نشان کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به عنوان یک محل حمایتی می‌خواهد در زمینه کسب و کار‌های دانشجویان و ایده‌های ناب کمک کند تا کسب و کار‌های ارزشمندی از این استارت آپ به وجود آید.
 
در ادامه این نشست، محمد جعفری معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری تهران گفت: در بحث استارتاپ ویکند به دنبال این هستیم که از ایده هایی که در حوزه مطالعه و آموزش الکترونیک وجود دارد، حمایت کنیم.  این استارتاپ امروز چهارشنبه ۹ اسفند آغاز  و تا جمعه ۱۱ اسفند ادامه دارد؛ در روز اول شرکت کنندگان ایده های خود را مطرح می کنند که حدود ۱۰ تا ۱۲ ایده انتخاب می شود و ۱۰ تیم بر اساس این ایده ها تشکیل می شود که در این سه روز برای این تیم ها، بحث های مشاوره ای و کارگاه های آموزشی برگزار می شود.

وی افزود:  تیم ها در روز سوم دوباره ایده های خود را در حضور یک سری داور و سرمایه گذار مطرح می کنند که بعد از داوری ایده ها به سه تیم اول جوایز نقدی به مبلغ پنج، هفت و ۱۰ میلیون تومان پرداخت می شود.

جعفری با اشاره به اهداف برگزاری این رویداد توضیح داد: هدف ما از برگزاری این استارتاپ ویکند این است که بتوانیم از سه تیم اول برگزیده این استارتاپ در پارک علم و فناوری تهران حمایت کنیم؛ ما در تلاشیم که به این سه تیم در پارک علم و فناوری تهران فضا یا میز کار دهیم و حمایت های خود را ادامه دار و به آنها کمک کنیم که بتوانند تیم اصلی خود را تشکیل دهند تا یک هسته کارآفرین ایجاد شود و بتوانند در این حوزه برای خود یک کسب و کار ایجاد کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار