آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۷۰۹
جعفری در گفت وگو با خبرگزاری دانشجو:

ایده‌های برتر آموزش الکترونیکی با یک استارتاپ ویکند معرفی شدند/ اعطای جوایز میلیونی برای ایجاد کسب وکار

معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: در استارتاپ ویکند می‌خواهیم از ایده‌های موجود در حوزه مطالعه و آموزش الکترونیک، حمایت کنیم.

 

محمد جعفری معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص برگزاری استارتاپ ویکند در دوازدهمین کنفرانس یادگیری و یاددهی الکترونیکی ایران عنوان کرد: در بحث استارتاپ ویکند می‌خواهیم از ایده‌های موجود در حوزه مطالعه و آموزش الکترونیک، حمایت کنیم.

وی با بیان اینکه امکان ثبت نام برای این رویداد در سایت آموزش الکترونیکی، سایت پارک علم و فناوری تهران و سایت‌های دیگری که در حوزه‌های کسب و کار الکترونیکی و استارتاپ ویکند فعالیت می‌کنند، وجود داشت ادامه داد: حدود ۱۳۴ شرکت کننده داشتیم و این تعداد در روز نخست برگزاری استارتاپ ویکند حدود ۵۰ ایده مطرح کردند که حدود ۱۰ ایده انتخاب شدند و درنهایت با در نظر گرفتن غایبین ۱۰ تیم ۱۰ تا ۱۲ نفره را تشکیل دادند.

جعفری اظهار داشت: ۱۰ تیم شرکت کننده طی ۳ روز برگزاری استارتاپ ویکند یعنی از صبح روز چهارشنبه ۹ اسفندماه تا ظهر جمعه ۱۱ اسفندماه روی ایده خود کار کردند و در کنار این فعالیت برای تیم‌ها بحث‌های مشاوره‌ای و حدود ۶ کارگاه‌های آموزشی را برگزار کردیم، البته در مابقی ساعات منتور‌ها یا راهنما‌ها (هرکدام دارای سابقه راه اندازی یا مدیریت استارتاپ در سال‌های گذشته) در کنار تیم‌ها حضور داشتند.

وی بیان کرد: تمامی تیم‌ها در ظهر روز سوم برگزاری به صورت آزمایشی طرح‌های خود را برای منتور‌ها ارائه کردند و پس از اصلاحات نهایی، درنهایت بعد از ظهر جمعه ۱۱ اسفندماه طرح‌ها در حضور داوران و سرمایه گذاران ارائه شد و سه تیم برگزیده از سوی داوران معرفی شدند.

معاون مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری تهران ادامه داد: از ابتدا قرار بود به تیم‌های اول تا سوم به ترتیب مبالغ ۵، ۷ و ۱۰ میلیون تومان اهدا شود، از این رو "با بیمار" بعنوان تیم اول، قلک بعنوان تیم دوم معرفی شدند در این دوره سه تیم سه تیم مشترکا سوم "شادلرن"، "Make it"، "Answer net"به صورت مشترک مقام سوم را از آن خود کردند و به جای اهدای ۵ میلیون تومان به یک تیم، به هرکدام از آن‌ها ۴ میلیون تومان (یعنی برای سه تیم منتخب در رده سوم مجموعا ۱۲ میلیون تومان) اهدا شد.

وی اعلام کرد: البته به تیم‌های برگزیده قول دادیم که در صورت ادامه کار، بستر‌های لازم را در پارک برایشان فراهم کنیم تا بتوانند از پارک علم و فناوری هم استفاده کنند، درواقع می‌خواهیم کمکی کرده باشیم تا یک هسته کارآفرین ایجاد شود و تیم‌ها و افراد بتوانند برای خود یک کسب و کار راه اندازند.

وی با اشاره به حامیان استارتاپ ویکند گفت: همکار اصلی ما مرکز آموزش‌های الکترونیک دانشگاه تهران (بعنوان ارائه کننده ایده اصلی) و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران (بعنوان اجرا کننده طرح) بودند و مابقی شرکت‌ها بعنوان سرمایه گذاران کوچک برای حمایت‌های مالی حضور داشتند.

جعفری عنوان کرد: این دوره، اولین استارتاپ ویکندی بود که دانشگاه تهران برگزار کرد و استقبال و رضایتمندی بسیار خوب ارزیابی شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار