کد خبر:۶۷۱۴۱۲
امام‌جمعه بخش مرکزی یزد:

هنر عامل هم‌افزایی و هم‌گرایی بین نیرو‌های انقلابی است/ قدردانی از برگزاری جشنواره دانشجویی رویش

امام‌جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به جایگاه هنر در انتقال مفاهیم و ارزش‌ها گفت: هنر عامل هم‌افزایی و هم‌گرایی بین نیرو‌های انقلابی است و جبهه انقلاب اسلامی باید به این عرصه توجه داشته باشد.
هنر عامل هم‌افزایی و هم‌گرایی بین نیرو‌های انقلابی است/ قدردانی از برگزاری جشنواره دانشجویی رویش
 به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله سید کاظم مدرسی ، امام‌جمعه بخش مرکزی یزد در دیداری با جمعی از مسئولین بسیج دانشجویی استان یزد با تقدیر از زحمات این مجموعه و دانشجویان بسیجی و مسئولین دانشگاهی در برگزاری جشنواره ادبی هنری رویش در سطح دانشگاه‌های استان یزد، تصریح کرد: ازاین‌دست برنامه‌ها فرصت خوب و مناسبی برای شناسایی استعداد‌های برتر و ترویج هنر اسلامی و انقلابی است.

امام‌جمعه بخش مرکزی یزد در ادامه با تأکید بر ضرورت توجه تشکل‌ها و مجموعه‌های فرهنگی جبهه انقلاب اسلامی به اصل تشکیلاتی کار کردن، اظهار داشت: برای رسیدن به اهداف و ترویج ارزش‌ها و مفاهیم انقلاب اسلامی و برقراری ارتباط بهتر و مؤثرتر با مخاطبین بهره‌گیری از ابزار‌های هنری و رسانه‌ای امری ضروری است که باید موردتوجه قرار بگیرد.

وی اضافه کرد: تأثیر سخنی که هنرمندانه مطرح شود بسیار بیشتر است و از طرفی مخاطبین آن نیز چند برابر خواهد بود.

مدرسی بابیان اینکه ترویج فرهنگ دینی و انقلابی امری است که نیاز به تخصص دارد و هنرمندانه حرکت کردن در این مسیر نیز تکنیک‌های خاص خود را می‌طلبد، یادآور شد: هنر عامل هم‌افزایی و همگرایی بین نیرو‌های انقلاب برای رسیدن به نقطه اوج هم‌افزایی و هم‌گرایی بین نیرو‌های انقلاب برای رسیدن به اهداف علیه امامین انقلاب است که باید موردتوجه قرار بگیرد.

امام‌جمعه بخش مرکزی یزد با تأکید مجدد بر ضرورت توجه بیشتر جبهه انقلاب اسلامی به عرصه هنر، بیان داشت: هنرمندان ارزشی و متعهد باید حمایت‌شده و برای رشد و به‌کارگیری آن‌ها به بهترین نحو برنامه‌ریزی شود و مجموعه‌های فرهنگی نیز باید نسبت به این مهم توجه بیشتری داشته باشند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار