کد خبر:۶۷۱۴۶۰
حق‌دوست:

برای تعیین اولویت‌های دانشگاه‌ها در سال جدید تلاش می‌کنیم/ هیات امنا‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی «استانی» می‌شوند

معاون برنامه‌ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت از تلاش برای تعیین اولویت‌های دانشگاه‌ها در سال جدید و استانی شدن هیات امنا‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، علی اکبر حق‌دوست در یکصد و چهارمین همایش روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با تاکید بر اینکه، تداوم، ارتقا و نهادینه‌سازی طرح تحول سلامت در چارچوب برنامه ششم توسعه یکی از ارکان برنامه وزارت بهداشت در این دولت است، گفت: برای تحقق این مهم، برنامه‌ریزی در ایجاد یکپارچگی در اقدامات و هماهنگی بین معاونت‌های ستادی و عوامل اجرایی نقش کلیدی دارد.

وی بر تسریع در تشکیل کمیته‌های فنی تاکید کرد و افزود: تلاش ما در سال جدید کاهش بورکراسی‌ها و تعیین اولویت‌های دانشگاه ها است که اقدامات و فعالیت‌های آن‌ها در جهت رسیدن به اهداف تعیین شده باشد بطوری که اهمیت هر هدف ارزیابی و روشن گردد که چه هدفی برای هر دوره زمانی باید انتخاب شود.

حق دوست تاکید کرد: یک هدف اختصاصی مناسب باید امکانپذیر، قابل قبول، انعطاف پذیر، قابل دستیابی، قابل سنجش، انگیزاننده و متمرکز کننده تلاش‌ها باشد.

معاون برنامه ریزی راهبردی و هماهنگی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: جلب مشارکت‌های بین بخشی در راستای تامین و ارتقای سلامت همه جانبه یکی از اهداف اصلی وزارت بهداشت است. دولت می‌کوشد تا مقوله بهداشت و درمان را مقوله‌ای فراگیر و بین بخشی لحاظ کند و برنامه‌های کلی‌نگر و جامع برای ارتقای سلامت از مسیر‌های گوناگون را در پیش بگیرد.

وی گفت: گاهی اقدام یک سازمان دیگر، خارج از وزارت بهداشت یا تغییر یک سیاست، بدون افزایش هزینه‌ها و تحمیل هزینه اضافی می‌تواند تا حد زیادی سلامت جامعه را ارتقا دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار