حدود ۵۰۰ تظاهرکننده زن در اعتراض به سیاستهای ضدمهاجرتی رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین تظاهرات کردند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه یدیعوت آحارونوت، حدود ۵۰۰ تظاهرکننده زن روز گذشته (جمعه) به مناسبت «روز جهانی زن» و در اعتراض به اخراج مهاجران آفریقایی در خیابانهای تل آویو تظاهرات کردند. تظاهرکنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند که بر روی آنها نوشتههایی با مضمون حمایت از ورود پناهجویان و انتقاد از سیاستهای ضدمهاجرتی رژیم صهیونیستی نقش بسته بود.
این تظاهرات از خیابان «ماتالون» آغاز شد و تا نزدیک ایستگاه اتوبوس مرکزی تل آویو ادامه داشت. بیشتر تظاهرکنندگان از ساکنان جنوب تل آویو و همچنین از پناهجویان بودند.
روی پلاکاردهای آنها نوشته شده بود: «اخراج را متوقف کنید.» «زنان با اخراج مخالف هستند.» برخی از تظاهرکنندگان هم شعار میدادند: «ما خواهان بررسی درخواست پناهندگی مهاجران هستیم.»
تعداد دیگری از تظاهرکنندگان هم پرچم کشورهای مختلف را در دست داشتند و به زبان انگلیسی فریاد میزدند: «ما اینجا از مهاجران استقبال میکنیم.»
یکی از سازماندهندگان این تظاهرات اعلام کرد: «خواسته ما این است که به عنوان زنان مخالفت خود را با اخراج پناهجویان نشان دهیم. این یک پیام مهم از سوی صدها مرد و زن است که از ما حمایت میکنند. ما هر ساله برای حفظ حقوق زنان تظاهرات میکردیم و امسال هم در حمایت از پناهجویان چنین تجمعی برگزار کردیم.»
حدود یک ماه پیش، «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی در ادامه اقدامات تبعیضگرایانهاش از آغاز روند اخراج مهاجران آفریقایی از اراضی اشغالی فلسطین خبر داد.
وی در صفحه فیسبوک خود نوشت: «امروز ما روند اخراج مهاجران غیرقانونی از اسرائیل را آغاز کردیم. درست همانند کاری که آمریکا انجام میدهد. ما با ساخت یک دیوار در مرز سینا، از نفوذ مهاجران غیرقانونی به اسرائیل جلوگیری کردیم.»
رژیم صهیونیستی دو ماه پیش به مهاجران آفریقایی ۶۰ روز فرصت داد که به کشورهای خود یا یک کشور سوم بازگردند. رژیم صهیونیستی حتی اعلام کرد که حاضر است بلیط بازگشت این مهاجران را هم خریداری کند. بنابر اعلام این رژیم، مهاجرانی که تا پایان ماه مارس سال جاری میلادی اراضی اشغالی فلسطین را ترک نکنند، بازداشت خواهند شد.
آژانس پناهجویان سازمان ملل پیشتر برآورد کرد که حدود ۲۷ هزار مهاجر اریترهای و ۷۷۰۰ مهاجر سودانی در اراضی اشغالی فلسطین زندگی میکنند که بیشتر آنها هم از کشورهای جنگزده گریختهاند.