آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۲۸۸۶
بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران:

دود انتصاب های سیاسی به چشم دانشجویان و اساتید دانشکده حقوق رفته است

بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در بیانیه‌ای نسبت به وقایع اخیر این دانشگاه اعلام کرد: دود انتصاب های سیاسی به چشم دانشجویان و اساتید دانشکده حقوق رفته است
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در بیانیه‌ای نسبت به وقایع اخیر این دانشگاه اعلام کرد: دود انتصاب های سیاسی به چشم دانشجویان و اساتید دانشکده حقوق رفته است.

متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

اساتید و هیئت علمی دانشگاه به عنوان یکی از ارکان اصلی آموزش عالی، به واسطه جایگاه خود حلقه ارتباطی وسیعی میان دانشجویان، مسئولین دانشگاه، وزارت علوم و سایر نهاد‌ها هستند؛ بنابراین لازم است در فرایند تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری امور آموزشی و انتصاب‌ها مورد توجه قرار گیرند، و انتظار می‌رود این مهم در دانشگاه تهران که نماد آموزش عالی کشور است بروز و ظهور بیشتری داشته باشد.

از طرفی جایگاه دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر کشور، معلول حضور اساتید، مجموعه‌ها و مراکز منحصر به فردی است که در طول سال‌ها تلاش و فعالیت علمی به محیط دانشگاه رونق بخشیده‌اند و امروز حداقل انتظارشان توجه و احترام به رای و نظرشان نسبت به حقوقی است که در آیین‌نامه دانشگاه برایشان در نظر گرفته شده است.

در سال‌های اخیر که جناب آقای نیلی احمدآبادی سکان هدایت دانشگاه تهران را به عهده گرفته‌اند بار‌ها شاهد انتصاب‌های سیاسی و غیر متعارف از سوی ایشان بوده‌ایم که امروز نتایج حاصل از آن گریبان دانشگاه را گرفته است.

سه سال پیش زمانی که دکتر تخشید در نظر سنجی هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی رتبه سوم را کسب کرد، دکتر نیلی ایشان را به عنوان ریاست این دانشکده منصوب کرد که تا امروز دود این اقدام غیراصولی در چشم دانشجویان و اساتید این دانشکده رفته است و دانشکده را با مشکلات بسیاری مواجه کرده است.

همین اتفاق در مورد گروه حقوق عمومی دانشکده هم رخ داد، اما در گروهی مثل علوم سیاسی که انتخاب اساتید مطابق با تمایلات سیاسی ریاست دانشگاه بود، اتفاق خارق‌العادتی پیش نیامد!

اخیرا نیز برخلاف عرف معمول و احتمالا بر اساس علقه‌های سیاسی، پس از برگزاری انتخابات در گروه مطالعات منطقه‌ای و با وجود کسب اکثریت آرا توسط یکی از اساتید این گروه، ریاست دانشگاه تهران سرکار خانم الهه کولایی را در این جایگاه ابقا کردند که با اعتراض شدید اساتید گروه و دانشکده مواجه شد.

اما ظاهرا موارد فوق هنوز به اندازه کافی عبرت‌آموز نبوده تا آنجا که مرکز نوپای مطالعات عالی انقلاب اسلامی به عنوان یکی از مهم‌ترین مراکز مطالعاتی حوزه انقلاب اسلامی، با تصمیم ریاست دانشگاه و برخلاف اساسنامه این مرکز، از یک مرکز مستقل تحت نظر دانشگاه به یک موسسه پژوهشی تحت نظر معاونت یک دانشکده تنزل پیدا کرده است!

این در حالیست که هرگونه تغییر در اساسنامه این مرکز منوط به پیشنهاد شورای سیاست‌گذاری مرکز مطالعات و تصویب هیئت امنای دانشگاه است که متاسفانه شواهد حاکی از اقدامی مغایر با این روند قانونی است.

به هر حال ادامه روند کنونی حتما در بلند مدت به نفع جامعه علمی دانشگاه نخواهد بود و علاوه بر ایجاد رکود، باعث شکل‌گیری فضای بی‌اعتمادی و عدم صمیمیت در بین اساتید و انتقال آن به بدنه دانشجویی خواهد شد که امیدواریم هر چه سریع‌تر متوقف شود و تصمیم‌گیری‌های کلانی، چون موارد فوق با تامل و توجه بیشتری انجام گیرد.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار