طی آیینی دانشجویان خارجی فارغ التحصیل شده دانشگاه تبریز، دانشنامه خود را دریافت کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا پورمحمدی رئیس دانشگاه تبریز در این آیین با بیان اینکه توسعه همکاری علمی با دانشگاههای جهان از جمله برنامههای راهبردی این دانشگاه است، گفت: مبادله استاد، دانشجو، اجرای طرحهای تحقیقاتی مشترک و اجرای دیگر برنامههای علمی، فرهنگی و اجتماعی با دانشگاههای دنیا بویژه منطقه و جهان اسلام از اولویتهای دانشگاه تبریز برای رشد توسعه همکاری بین المللی است.
رئیس دانشگاه تبریز مطرح کرد: وجود اشتراکات فرهنگی و دینی در بین کشورهای منطقه و علی الخصوص جهان اسلام ظرفیت مناسبی را برای توسعه همکاریهای علمی و آموزشی بین دانشگاههای این کشورها فراهم نموده است که باید از این پتانسیل برای توسعه همکاری فی مابین بهرهمند شد.
محمدرضا پورمحمدی گفت: در عصر امروز دیپلماسی علمی در مقایسه با سایر دیپلماسیها همچون سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بهترین شیوه توسعه همکاریها به حساب میآید. دانشگاه تبریز جزو دانشگاههایی است که برای ارتقاء به تراز بین المللی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزیده شده است لذا جذب دانشجویان غیر ایرانی هم در این راستا صورت میگیرد. وی در ادامه یادآور شد: شما دانشجویان غیر ایرانی، سفیران کشورمان در عرصههای مختلف هستید و باید این پیام را منتقل سازید که ایران کشوری طرفدار آرامش، امنیت و طلح در جهان است.
حسین امامعلی پور، معاون دانشجویی دانشگاه تبریز نیز در این آیین با ارایه گزارشی از روند جذب و اقدامات رفاهی و خدماتی برای دانشجویان غیر ایرانی گفت: در حال حاضر ۶۳ دانشجو غیرایرانی از ۱۳ کشور از جمله ترکیه، عراق، سوریه، لبنان، آذربایجان، یمن، تاجیکستان، سنگال، اوگاندا، نیجریه در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز خاطر نشان کرد: وی از این تعداد دانشجویان ۶ نفر در رشتههای مهندسی کامپیوتر و کشاورزی فارغ التحصیل شدند.
حسین امامعلی پور تصریح کرد: در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به برخی از اقدامات صورت گرفته در خصوص دانشجویان غیرایرانی این دانشگاه گفت: ایجاد اداره امور دانشجویان غیرایرانی، تشکیل شورای راهبردی و شورای اجرای امور دانشجویان غیرایرانی، ارتقای امکانات رفاهی و خدماتی برای این دانشجویان، برگزاری مسابقات ورزشی، ایجاد مرکز زبان و ... از جمله این برنامهها است.
وی افزود: در نیم سال اول تحصیلی ۹۷-۹۶، ۶ نفر از دانشجویان خارجی فارغ التحصیل و دانشنامه دریافت کردند.