دبیر ستاد تحول و نوآوری در آموزش عالی سلامت از ارائه الگوی ماموریت گرایی در آموزش علوم پزشکی خبر داد و گفت: به زودی ماموریتهای جدیدی به مناطق آمایشی کشور سپرده میشود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عطاءاله پورعباسی دبیر ستاد تحول و نوآوری در آموزش عالی سلامت با اشاره به اینکه از حدود ۳ سال پیش اجرای بستههای تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی در دانشگاههای علوم پزشکی کشور آغاز شده است، گفت: ماموریت گرایی الگویی بود که برای اجرایی سازی بستهها طراحی شد.
پورعباسی گفت: هدف از ماموریت گرایی در آموزش علوم پزشکی این بود که مناطق آمایشی کشور با توجه به ظرفیتهایی بتوانند نیازهای اساسی خود را با برنامه ریزی مناسبی تامین کنند و در عین حال در حوزههای سپرده شده در سطح ملی نیز همکار وزارت بهداشت باشند.
وی خاطرنشان کرد: در تدوین برنامههای حوزه آموزش و اجرای آن سعی شد از نظرات تمامی ذینفعان این حوزه بهره برداری شود.
دبیر ستاد تحول و نوآوری در آموزش عالی سلامت افزود: در الگوی ماموریت گرایی نیز ابتدا طی مطالعهای ظرفیت سنجی و نیازسنجی مناطق آمایشی کشور در حوزه سلامت انجام شد و با توجه به همین ظرفیتها و نیازها برای ارتقای آموزش در مناطق برنامه ریزی شد.
پورعباسی گفت: ماموریتهایی که به مناطق آمایشی کشور سپرده شد دو دسته هستند. یک دسته ماموریتهای مشترک بود که کاملا منبعث از بستههای تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی است و در واقع هدف این است که از ظرفیتهای مناطق در اجرای بستههای تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی بهره برداری شود.
دبیر ستاد تحول و نوآوری در آموزش عالی سلامت ادامه داد: دسته دوم ماموریتهای ویژه هستند که در واقع هر منطقه با توجه به نیازهای خود و همچنین ظرفیتهایی که دارد، سکاندار توسعه علمی کشور در برخی حوزهها باشد.
وی اظهار داشت: در کنار ظرفیت سنجی و نیازسنجی مناطق، ۲ مطالعه جامع درخصوص نیازهای کشور به رشته مقاطع مختلف، خصوصا در حوزه علوم بین رشتهای انجام شده که ماموریتهای ویژه مناطق آمایشی باتوجه به این مطالعات تعیین شدند.
پورعباسی با تاکید بر اینکه الگوی ماموریت گرایی تاکنون با همت مسئولان دانشگاهها به خوبی پیش رفته است گفت: باتوجه به تجربهای که در طی این چند سال در دانشگاهها کسب شده لازم است ماموریتهای ویژه مناطق آمایشی مورد بازبینی قرار گیرد.
دبیر ستاد تحول و نوآوری در آموزش عالی سلامت خاطرنشان کرد: مکاتبهای با مناطق آمایشی شد و از مسئولین دانشگاهها در هر منطقه خواسته شد ماموریتهایی که به نظر میرسد ظرفیت اجرای آن در منطقه وجود دارد جهت واسپاری پیشنهاد شود.
وی افزود: خوشبختانه همکاری خوبی از سوی دانشگاهها در این حوزه داشتیم و ماموریتهای پیشنهادی با همکاری تمامی دانشگاهها در هر کلان منطقه تدوین شده است.
پورعباسی تاکید کرد: ماموریتهای قبلی که به مناطق سپرده شده به قوت خود باقی است و ماموریتهای جدید پس از کارشناسی و بررسی در کنار ماموریتهای قبلی به مناطق آمایشی کشور محول میشود.