توبيخ، مجازات كشتار فلسطيني‌ها
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۴۳۶

توبيخ، مجازات كشتار فلسطيني‌ها

از آنجا كه كشتار فلسطيني‌هاي بي دفاع و نسل كشي آنها در دستور كار رژيم صهيونيستي قرار دارد، ‌اخيراً صهيونيست‌ها دو نظامي اين رژيم را كه اقدام به كشتار چهار فلسطيني بي گناه كرده‌اند، تنها با توبيخ مجازات كردند.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه خبري الاسلام اليوم، سخنگوي ارتش رژيم صهيونيستي در بيانيه اي اعلام كرد: فرماندهان نظامي اسرائيل دو نظامي صهيونيست كه متهم به كشتار چهار فلسطيني تظاهر كننده در نابلس هستند را با توبيخ مجازات كرد.

در بيانيه سخنگوي ارتش صهيونيستي آمده است: ژنرال گابي اشكنازي، رئيس ستاد كل ارتش رژيم صهيونيستي، پس از تحقيقات صورت گرفته از سوي ارتش اين مجازات تاديبي را براي دو نظامي صهيونيست در نظر گرفت.

لازم به ذكر است، يك نظامي صهيونيست در جريان تظاهرات مسالمت آميز فلسطيني‌ها در 20 مارس گذشته در روستاي عراق بورين نابلس به طرف دو جوان فلسطيني شليك كرد و آنها را به شهادت رساند و روز بعد هم در روستاي عورتا يك نظامي ديگر صهيونيست دو فلسطيني ديگر را با گمان به اينكه آنها قصد حمله به سوي وي را دارند به ضرب گلوله به شهادت رساند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار