آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۴۵۲۴
غلامی:

پروسه تحویل دانشگاه صنعت‌نفت به وزارت علوم هنوز آغاز نشده است

وزیر علوم گفت: هنوز پروسه تحویل دانشگاه صنعت نفت به وزارت علوم آغاز نشده زیرا این دانشگاه شرایط خاصی دارد که باید حتما روی این شرایط فکر و برنامه‌ریزی شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر منصور غلامی، در خصوص زمان واگذاری دانشگاه صنعت نفت از وزارت نفت به وزارت علوم، اظهار کرد: دانشگاه صنعت نفت هنوز به وزارت علوم واگذار نشده است، اما شورای عالی اداری کشور مصوبه‌ای داشته است که سایر دستگاه‌ها، دانشگاه نداشته باشند و باید دانشگاه‌ها به وزارت علوم واگذار شوند.

وی تصریح کرد: هنوز پروسه تحویل دانشگاه صنعت نفت به وزارت علوم آغاز نشده است، زیرا این دانشگاه شرایط خاصی دارد که باید حتما روی این شرایط فکر و برای آن برنامه‌ریزی شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: اگر این اتفاق بیفتد و این دانشگاه به وزارت علوم واگذار شود، مانند سایر دانشگاه‌ها زیر نظر این وزارت به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار