کد خبر:۶۷۴۹۶۲
سردار رحیمی:

خانواده‌ام از اینکه عید نمی‌توانیم مسافرت برویم دلخور می‌شوند/ مهمترین جرم در ایام نوروز

رئیس پلیس تهران بزرگ گفت: من قطعا امسال عید در تهران هستم و خانواده ام از این موضوع دلخور می شوند اما این کار و مسئولیت من است و باید کنار بیایند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو سردار حسین رحیمی رئیس پلیس تهران بزرگ با اشاره به این نکته که مهمترین و متداول‌ترین جرایم در تعطیلات نوروزی در تهران بحث سرقت است می‌گوید: فعالیت پلیس تهران از ۲۸ اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین به طور چشمگیری افزایش خواهد یافت. ما ۳۱۳ ایستگاه نوروزی را برای امنیت و رصد دائم مناطق مختلف تهران تجهیز کرده‌ایم که از مبادی ورودی و خروجی تا مرکز شهر و مراکز تفرجگاهی و سیاحتی و زیارتی جا نمایی شده‌اند و به همراه هزاران گشت خودرویی، موتوری و پیاده امنیت شهر را تامین خواهند کرد. با این حال به دلیل شرایط خاص نوروز و خالی بودن واحد‌های آپارتمانی، سرقت منزل در تهران و همچنین سرقت خودرو از جرایم متداول در ایام تعطیلات است که لازم است شهروندان محترم با توجهات خود ما را در پیشگیری از سرقت‌ها یاری کنند.

گفتگوی سردار حسین رحیمی رئیس پلیس پایتخت را  در زیر می‌خوانید.

سردار، چندی پیش عنوان کردید که سرقت همچنان بیشترین و متداول‌ترین جرایم تهران است و در ایام نوروز هم این موضوع صدق می‌کند. از سوی دیگر قرار شده بود بر تعداد کلانتری‌ها و به تبع آن گشت زنی‌ها افزوده شود، این امر چقدر در دستور کار قرار گرفته است؟

واقعیت این است که برای اینکه بخواهیم امنیت تهران را ارتقاء بدهیم و مردم دسترسی بهتر به پلیس پیدا کنند و وضعیت مطلوب تری ایجاد کنیم باید کلانتری‌های مصوب را به سرانجام برسانیم، اما در این زمینه کوتاهی شده است. متاسفانه باید بگویم با وجود اینکه این موضوع مورد تاکید همه است و مصوب هم شده، اما به لحاظ سخت افزاری هنوز مسکوت مانده است که امیدوارم در سال جدید به صورت ویژه به آن پرداخته شود.

با این حساب برنامه نوروزی پلیس برای افزایش امنیت و کاهش سرقت چیست؟

پلیس کاملا در ایام عید آماده است و با تمام توان در تهران حضور دارد. مردم با خیال راحت به عید دیدنی‌ها بپردازند و مطمئن باشند که پلیس با قدرت تمام در مقابل برهم زنندگان امنیت و آسایش مردم ایستاده است. ما به صورت صد در صدی آماده باش هستیم و برای نوروز طرح آرامش بهاری را طراحی کرده‌ایم که این طرح در سه حوزه امنیتی، ترافیکی و انتظامی اجرا می‌شود و ۲۵ هزار نیرو در این طرح حضور خواهند داشت. طرح آرامش بهاری تا ۱۵ فروردین ادامه دارد. ۱۷ هزار نفر در دو شیفت در کلانتری‌های، آگاهی‌ها و ... کار‌ها را انجام خواهند داد و مابقی در ۳۱۳ چادر طرح نوروزی در تهران حضور خواهند یافت. ضمن اینکه گشت‌های پیاده، خودرویی و موتوری به راهنمایی مسافران خواهند پرداخت و در ۴۰۰ نقطه از تهران ایست بازرسی صورت می‌گیرد.

در این ۳۱۳ چادر چه خدماتی ارائه می‌شود؟ آیا خدمات ارائه شده همان موضوعاتی است که در کلانتری‌ها ارائه می‌شود یا افزون بر آن است؟

استقرار این چادر‌ها به منظور دسترسی راحت‌تر و آسان‌تر شهروندان و مسافران به نیرو‌های پلیس است؛ در واقع علاوه بر فعالیت کلانتری‌ها و پلیس‌های آگاهی، این چادر‌ها هم اضافه می‌شوند. از ۲۸ اسفند این چادر‌ها در میادین بزرگ و محل‌های پررفت و آمد تهران ایجاد شده و تا ۱۵ فروردین برای دسترسی بیشتر شهروندان دایر خواهد بود. ضمن اینکه هر چادر مسئولیت محله و محدوده‌ای را خواهد داشت که باید امنیت آن جا را تامین کند.

مهمترین برنامه‌های نوروزی پلیس در تهران چیسست؟

از آن جا که تهدید اول در پایتخت سرقت است، بیشترین مسئولیت پلیس مراقبت از خانه‌های خالی است، چون در نوروز بیشترین مسافرت‌ها را داریم؛ لذا گشت زنی‌ها و مراقبت از خانه‌های خالی افزایش می‌یابد. از سوی دیگر ایجاد آرامش و امنیت و اینکه مردم به راحتی به پلیس دسترسی داشته باشند، موضوعات مهم دیگر ماست که در این زمینه پیش از نوروز با همه بخش‌ها جلسات برگزار شد. تسهیل ترافیک و کاهش حوادث هم جزو برنامه‌های مهم ماست. با اجرای طرح‌های امنیت محله‌محور که بیش از ۳۲۷ محله تهران را تحت‌پوشش قرار می‌دهد و دستگیری مجرمین با انواع و اقسام جرایم تلاش می‌کنیم تا فضای امنیت را به ذهن مردم متبادر کنیم. برخورد با اراذل و اوباش و مزاحمان محلات اجرای طرح رعد، بالا بردن روحیه مسئولیت‌پذیری کلانتری‌ها در برابر مجرمین، برخورد با معتادان و خرده‌فروشان و قاچاقچیان، عمده کنترل واحد‌های صنفی به‌خصوص واحد‌های صنفی فاقد مجوز جزو برنامه‌های پلیس تهران برای ایجاد احساس امنیت است.

طرح آرامش بهاری تا ۱۵ فروردین ادامه دارد. ۱۷ هزار نفر در دو شیفت در کلانتری‌های، آگاهی‌ها و ... کار‌ها را انجام خواهند داد و مابقی در ۳۱۳ چادر طرح نوروزی در تهران حضور خواهند یافتظاهرا اسباب کشی‌ها هم باید حتما با مجوز پلیس صورت بگیرد.

بله، همین طور است. در نوروز ما طرح ممنوعیت اسباب کشی را در همه تهران داریم لذا اگر کسی بخواهد تا ۱۵ فروردین اسباب کشی کند، باید حتما با مراجعه به کلانتری محل، مجوز بگیرد در غیر این صورت دچار مشکل خواهد شد. ضمن اینکه به شهروندان حتما توصیه می‌کنیم که هنگام ترک منزل موارد ایمنی را رعایت کرده و خانه خود را به افراد مطمئن سپرده و موارد ایمنی را حتما رعایت کنند. از سوی دیگر شهروندان باید توجه داشته باشند که از نگهداری لوازم گرانبهای خود در منزل خوداری کنند.

با توجه به آماده باش پلیس، خود شما ایام تعطیلات عید تهران هستید؟

من قطعا امسال عید در تهران هستم، فقط اگر فرصت بشود یک مسافرت زیارتی مانند هر سال به کربلا می‌روم. در تعطیلات نوروز مانند سال‌های قبل در محل کارم حضور دارم.

این موضوع باعث دلخوری خانواده نمی‌شود؟

احتمالا باید جواب مثبت بدهم، اما این کار و مسئولیت من است و خانواده باید کنار بیایند.
 
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۲
ولی حضور پلیس کما کان ضعیف است راضی نیستیم سردار 1ماه پیش خانه همسایه ما را درخیابان ارباب مهدی محله نظام آباد تهران خالی کردند خیلی روشن پلیس گفت 1درصد هم امکان ندارد دزد پیداشود حتماً این دزد سابقه دارووارد به کاراست اینکه دزدی راحت اعتراف کند 16بارسابقه دستگیری دارد یعنی چه یعنی ماست مالی پلیس ودستگاه قضا اینکه زندان ها جاندارد اینکه پول برای زندان ها ندارند اینکه هزینه زندان ها بالا رفته به مردم چه ربطی دارد دست پا زبان دزد را قطع کنید اقدامات بازدارنده پیشگیری همیشه ازدرمان بهتراست همون که 16باردستگیرشده باید اعدام شود این نه 1000نفرمثل این اگردنبال این هستیم که جرم جنایت کم شود ترس ازمجازات باعث میشود مجرم جرم راتکرار نکند کسی دنبال کارخلاف نرود این را یوسف پیامبرگفتند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار