آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۵۸۷۸

روحانی: کدام دیوانه با آمریکا مذاکره می‌کند؟ / تاج‌زاده: ... من!

همکار سابق شبکه بی‌بی‌سی تصریح کرد پیشنهاد امثال تاج‌زاده برای مذاکره برجام‌های جدید، دعوت به خودکشی است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،تاج‌زاده اخیرا در توئیتی نوشته بود قبل از اینکه فرصت از دست برود و مانند سال 90 تحریم بانکی و نفتی افزایش یابد، رهبری دست دولت را برای بازی برد- برد در منطقه باز بگذارد تا میهن و مردم با تنگناهای جدید مواجه نشوند.
تاج‌زاده توضیح نداده که آیا قرار بوده با برجام تحریم‌ها کمتر شود یا افزایش یابد و اکنون که برجام نقض شده و ازسوی دیگر آمریکای بزک شده توسط مدعیان اصلاح‌طلبان، آن روی خباثت‌آلود و شیطانی خود را به نمایش گذاشته، آیا اصلاح‌طلبان باید از مردم عذرخواهی کنند و به بی‌درایتی خود اعتراف نمایند یا در خدمت وزارت خارجه و سازمان سیای ترامپ، نسخه مذاکره و امتیازدهی جدید را بپیچند.
در همین زمینه علی علیزاده تحلیلگر سابق بی‌بی‌سی در جواب تاج‌زاده نوشت: هر دانشجوی سال اول علوم سیاسی می‌داند مذاکره بیشتر، وقتی ترامپ تهدید به پاره کردن قرارداد مذاکرات پیشین کرده، مذاکره نیست، تسلیم است و مقدمه خلع‌سلاح بیشتر و نوعی #خودکشی-ملی. ایکاش آقای تاج‌زاده که با این تز خطرناک جان و مال 85 میلیون ایرانی را به خطر انداخته حاضر به مناظره بود!
یادآور می‌شود آقای روحانی در واکنش به بدعهدی آمریکا و دعوت به مذاکرات جدید، پذیرش چنین پیشنهادی را دیوانگی خوانده بود که گویا تاج‌زاده مصداق همین دیوانگی است، اگر نگوییم مصداق وطن‌فروشی است. روحانی گفته بود کشورها مگر دیوانه شده‌اند با شما که تعهدات خود را زیر پا می‌گذارید، مذاکره کنند؟
درهمین حال حجت‌الاسلام نبویان نماینده پیشین مردم تهران در مجلس در تحلیلی نوشت: از اصلاح‌طلبی نقل شده که رهبری باید دست دولت را برای مذاکره در مورد منطقه باز بگذارد؛ در این مورد چند نکته قابل ذکر است؛
تقریبا تمام ابعاد مهم کشور دست دولت یعنی جناب روحانی است. برای نمونه کل پول مملکت که با فروش نفت - از سوی وزارت نفت - و گرفتن مالیات- از سوی وزارت اقتصاد- تامین می‌شود در اختیار جناب روحانی است، به طوری که بودجه همه ارکان کشور را او و دولتش تعیین می‌کنند. به هرکس هرچه بخواهند تخصیص می‌دهند. علیرغم اینکه برای مرکزی فلان مقدار بودجه از سوی مجلس تصویب می‌شود اما دولت براساس گرایشات خودش و به بهانه‌های گوناگون از دادن آن سر باز می‌زند. دانشگاه‌ها دست دولت است. آموزش و پرورش در اختیار دولت است. وزارت کشور با تمام استانداران و فرمانداران و بخشداران و دهیاران دست دولت است. وزارت خارجه با تمام سفرا در اختیار دولت است. صنایع کشور در اختیار دولت است. بخش جدی فرهنگ کشور دست دولت است و.... بنابراین به یک معنا کشور دست دولت است و قانون اساسی نیز دست رئیس‌جمهور را باز گذاشته است و برای همین است که آقای روحانی بدون اعتنا به دیگران در کشور فعال مایشاء شده است.
دست دولت در مذاکرات باز گذاشته شد و نتیجه‌اش امضای متن آماده شده از سوی آمریکا به عنوان برجام شد و ملت ایران تقریبا تمام منافع هسته‌ای خود را از دست داده یعنی فردو تعطیل شده و اراک بتن ریزی شده و استفاده از نسل‌های بالاتر از نسل یک سانتریفیوژها ممنوع شده و کارخانه تولید هر نوع سانتریفیوژ تعطیل شده است و تولید بالاتر از سه و شصت و هفت درصد ممنوع شده است. ... در مقابل هیچ تحریمی برداشته نشده است بلکه بیش از شصت مورد تحریم جدید وضع شده و منتظر وضع تحریم‌های جدید نیز هستیم.
دست دولت در مسایل اقتصادی کاملا باز است و حاصل دخالت دولت در مسایل اقتصادی به خاک سیاه نشستن مردم شده است کارخانه‌ها به سرعت در حال تعطیلی هستند و واردات گسترده حتی کود انسانی و... در حال افزایش است، بر تعداد بیکاران هر ماه افزوده می‌شود، اجناس مورد نیاز مردم در حال گران شدن، دلار به بالاتر از پنج هزارتومان رسیده، ارزش پول ملی به کمترین مقدارش رسیده است.
البته برای جناب تاج‌زاده مسایل فوق و مشکلات مردم اهمیتی ندارد و از کسی که جلوی قانون کشور و نیز رای مردم ایستاده و از بانیان کودتای سال 78 و نیز 88 است و اخیرا برای دختر فریب خورده‌ای برای کشف حجابش پول می‌فرستد و به سخن دیگر کسی که اسلام را قبول ندارد و نیز قانون کشور و رای مردم را فقط در صورتی که به نفعش باشد مىپذیرد جز این انتظاری نمی‌رود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Germany
۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۹
برجام یک حقه بازی سیاسی بود که هیچ دستاوردی تاکنون برای ایران نداشته آمریکا قابل اعتماد نیست
2
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۷
بغیر از روحانی و تاج زاده.....تاج زاده کسی که در کسوت وزارت کشور به معترضانی که سال 78 در مقابل ساختمان این وزارتخانه جمع شده و شعار میدادند آدرس بیت رهبری را بعنوان دشمن مشترک اعلام کرد و از آنها خواست به آنجا بروند و شعار بدهند.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار