گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-سیده کوثر حسینی صدر؛*جانشین خواهر بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رستم در یادداشتی در خصوص شعار حمایت از کالای ایرانی نوشت:
برای چندمین سال متوالی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی نامگذاری سال را به اقتصاد و معیشت مردم اختصاص داده و سال 97 را سال "حمایت از کالای ایرانی" نامیدند و در سخنرانی اول فرودین در حرم مطهر رضوی اینگونه فرمودند: "فروشنده باید کالای ایرانی بفروشد" در این راستا کافی است هر فرد ایرانی در جایی که قرار دارد بر اساس فهم خود از این شعار و توانی که دارد اقدام نماید.
این نامگذاری تکلیف را بر همه اصناف بازاریان و تجار سنگین تر کرد و در این میان تولیدکنندگان در سراسر کشور به عنوان پرچمدار و الگو با تولید کالاهای باکیفیت پیشرو خواهند بود و با عرضه کالای ایرانی و تغییر ذائقه ی مشتری برای خرید کالای ایرانی، در تحقق شعارسال اقدام عملی خواهند نمود، البته بخش های مختلف دولتی و خصوصی و سایر نهادها به ویژه گروه های مردمی نیز در این خصوص وظایف خاص خودشان را دارند و بی تردید مردم به عنوان مصرف کننده، نقش اساسی را به عهده دارند.
فروش کالا باید در کشور توسط اتحادیه های توزیع کالا و از طریق هر صنف تولیدی و توزیعی کنترل و مراقبت شود و برای استفاده از کالای ایرانی مشوق گذاشته شود.
۱- در کشوری که "سیاست آن عین دیانت" است، باید کالای خارجی مضمون و کاری ناپسند معرفی شود.
۲ - پیش خرید کالا از کارخانه و توزیع عمده توسط فروشگاه های زنجیره ای صورت گیرد.
۳-گمرک کشور یک نهاد دولتی است و باید بر واردات کالای خارجی عوارض سنگین وضع کند و "درآمد آن را صرف به روز رسانی کارخانجات داخلی " کند تا باعث افزایش کیفیت محصول داخلی شود.
رهبر انقلاب قبلا پیشتاز علمای شیعه، با فتاوایی درباره حرمت واردات کالای خارجی که مشابه داخلی دارد و امسال با نامگذاری سال 1397 بنام سال «حمایت از کالای ایرانی»، در برابر این سیل ویرانگر 200 ساله ایستاده اند.
حمایت از کالاهای ایرانی زمانی محقق میشود که هر فرد ایرانی و به طریق اولی هر فرد وفادار به انقلاب اسلامی خرید کالای خارجی که مشابه داخلی دارد را بر خود و خانواده خود حرام نماید ما راهی جز ایستادن روی پای خودمان نداریم.
همان طوری که امام خمینی فرموند: "یک مملکت اگر بخواهد خودش به پای خودش بایستد، مستقل بشود در همه ابعاد چاره ندارد جز این تفکر که ما باید از خارج چیز وارد کنیم از کله اش بیرون کند مغزش توجه به این بکند که ما از خارج نباید وارد بکنیم اگر یک چیزی نداریم از خارج برایمان نمی آورد آن را فلان کار را انجام نمی دهیم تا خودمان درست کنیم."
*سیده کوثر حسینی صدر-مسئول خواهران بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور رستم
انتشار یادداشتهای دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروهها و فعالین دانشجویی است.