محمدرضا قربانی مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اقلید در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در شیراز، در خصوص انتشار نامه ۳۰۰ نفر از اساتید و دانشجویان (حامیان رئیس دولتهای نهم و دهم) خطاب به رهبر انقلاب، گفت: ارسال نامه به رهبر معظم انقلاب توسط جمعی از دانشجویان که سابقه فعالیت در برخی تشکل های دانشجویی را داشته، و ناکارآمد جلو داده ارکان و قوای نظام، انتقاد ناعادلانه بدون توجه به مصالح کشور و با یکجانبهنگری، تمرکز بر مشکلات و نادیده گرفتن کارکرد چهل ساله جمهوری اسلامی و قضاوتی شتابزده و غیرمنصفانه حکایت از توطئه و فریب خوردن این افراد دارد.
وی با استناد به بیانات شهید مطهری مبنی بر شرایط انتقاد افزود: در کتاب «حکمت ها و اندرزها»ی استاد شهید مرتضی مطهری آمده است، انتقاد کننده باید دو شرط را دارا باشد تا انتقادش زمینه ساز حرکت و اصلاح باشد، و در غیر این صورت انتقاد باعث ایجاد هرج و مرج و توقف در حرکت اصلاحی می شود؛
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه اقلید گفت: از این دو شرط، یکی داشتن «حسن تشخیص» و دیگری داشتن «حسن نیت» است، اینان بدون حسن نیت همه ارکان نظام را زیر سوال برده و با عدم تشخیص راه حل، فردی را ناجی و نقطه عدم و برون رفت از مشکلات کشور معرفی می کنند،که اطراف این شخص نماد فساد و تخلف بوده و بعضا در زندان هستند.
وی با بیان اینکه اینان با سیاه نمایی و ناکارآمد نشان دادن ارکان نظام، تنها و تنها بدنبال ایجاد یاس و نومیدی درمردم هستند و در ادامه گفت: تضییع خدمات چهل ساله نظام و انقلاب، آب به آسیب دشمن ریختن است، این نامه نه تنها هشداری منصفانه در مورد وضعیت کنونی نیست، بلکه تاکید بر حرکتی غیر اصلاحی و تلاشی در تکمیل یک پازل مرموز می باشد که خودش فتنهای در قیاس با فتنه ۸۸ است.
قربانی افزود: به قول امیرالمومنین علی (ع)، فتنه در آغاز، خود را شبیه حق نشان می دهد و وقتی پشت می کند، واقعیت خود را نشان می دهد.
این فعال دانشجویی تاکید امضا کنندگان بر نام بردن عضویتشان در یک تشکل انقلابی را تنها به منظور تخریب شجره طیبه بسیج دانست و گفت: اینها نمیدانند که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری بسیج سیاسی است ولی سیاست زده نیست، ممکن است امضا کنندگان چند صباحی در عضویت تشکل دانشجویی بوده باشند ولی ملاک حال فعلی افراد است.
قربانی تصریح کرد: کما اینکه در فتنه 88، افرادی بودند که از سابقون نهضت و در مسیر انقلاب بودند ولی دچار عدم تشخیص شده و با بی بصیرتی از درخت انقلاب ریزش کردند.
وی نمونه بسیار مشهود این نامه را شهادت حسین بن علی(ع) با نیت قربه الی الله دانست و گفت: در تاریخ بارها این موضوع اتفاق افتاده است که نیت انسان ها دستمایه شیطان قرار گرفته و ضربات سنگینی نیز بر پیکره جبهه خودی وارد کرده است.
قربانی در پایان افزود: اشتباه نکنیم، در نیت افراد شک نمی کنیم، اما نیتِ یک عمل، چیزی است و همراه شدن آن با عملی که در راستای رضایت خدا نباشد، چیزی دیگر، در زمان قیام امام حسین(ع) بسیاری در مکه و مدینه و کوفه با نیت خدایی در حال تحصیل علم، انفاق، قائم به نماز و روزه دار بودند، ولی سکوت آنها و کنار کشیدن از حمایت فرزند رسول خدا(ص) هیچ جایی برای دفاع از نیت خالصانه! آنها نگذاشت.