کد خبر:۶۷۸۰۰۰
معاون سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری:

نیمی از ۹ میلیون گردشگر خروجی در سال ۹۶ «زیارتی» بودند

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گفت: در سال ۹۶ تعداد ۹ میلیون گردشگر خروجی داشتیم که نیمی از آنان گردشگران زیارتی بودند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد محب‌خدایی معاون گردشگری کشور با بیان اینکه بیشترین شمار گردشگران مذهبی در سال گذشته به مقصد عراق بوده است، گفت: از 4.5 میلیون گردشگر خروجی زیارتی قریب به 50 درصد آنان زائران حسینی بودند. 

او با اشاره به شرایط ایده‌آل ایران برای میزبانی از گردشگران فرهنگی اظهار کرد: آثار تاریخی و فرهنگی کشور ما مطلوب هر گردشگر علاقه‌مند به میراث‌فرهنگی و تاریخی است و به همین دلیل گردشگران فرهنگی بیشترین سهم را در گردشگری ورودی ایران دارند. 

 محب‌خدایی، ایران را یکی از کانون‌های گردشگری پاک و حلال ذکر کرد و گفت: گردشگری ایران بی‌نیاز از ویژگی‌ها و جاذبه‌های خارج از عرف و اخلاق است و با توجه به استقبال روزافزون کشور‌ها از گردشگری فرهنگی، با تعریف رویداد‌ها و بسته‌های سفر در این زمینه نیز می‌توانیم میزبان بخشی از گردشگران جهان باشیم. 

او شمار گردشگران ورودی به کشور را در سال گذشته 5 میلیون و 200 هزار نفر اعلام کرد و افزود: نظرسنجی از گردشگران ورودی نشان از رضایت آنان از فضای فرهنگی ایران دارد و در صورت بهبود زیرساخت‌ها و امکانات فیزیکی، در کنار تعریف و اجرای بسته‌ها و مسیرهای هدفمند، می‌توان مطلوبیت سفر به ایران را برای گردشگران خارجی بالا برد. 

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی رویدادهایی هم‌چون «تبریز 2018» را نشانگر اهمیت ایران از منظر فرهنگی و تاریخی دانست و اظهار کرد: ظرفیت بالای ایران برای میزبانی از چنین رویدادهایی، فرصت ارزنده‌ای برای معرفی داشته‌های گردشگری کشورمان به دیگران است. 

محب‌خدایی هم چنین رونق گردشگری داخلی را متاثر از برنامه‌ریزی ملی و استانی، هماهنگی دستگاه‌ها، استفاده صحیح از ظرفیت‌های منطقه‌ای، تعریف رویداد‌ها و بسته‌های فرهنگی دانست و گفت: نوروز امسال تجربه خوبی در این زمینه بود که در سایه همراهی مردم و دستگاه‌های عضو ستاد تسهیلات سفر شاهد رشد 20 درصدی سفرهای نوروزی، کاهش 50 درصدی شکایات و 132میلیون بازدید از موزه‌ها، اماکن و جاذبه‌های فرهنگی‌ تاریخی کشور بودیم. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار