رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه مهارتآموزی باید به جای مدرکگرایی برجسته شود، گفت: به ستاد فرماندهی اقتصادمقاومتی برای اجرای نظام صلاحیت حرفهای پیشنهاد داده شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمیکاربردی با اشاره به جایگاه مهارت گفت: باید به جای مدرکگرایی، مهارتآموزی برجسته شود، لذا برای تدوین برنامههای استقرار نظام صلاحیتهای حرفهای تلاش میکنیم هرچند که در کشور ما این بحث چندین بار مطرح شده و تاکنون اجرایی نشده است.
وی با اشاره به پیشنهاد ارائه شده به ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی افزود: طرحی را پیشنهاد کردیم که یکی از مسیرهای دستیابی به اشتغال پایدار اجرای این برنامه و استقرار نظام صلاحیتهای حرفهای است به این معنی که دیگر این گونه نباشد که هر کس با هر توانمندی هر کاری میخواهد انجام دهد.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطرنشان کرد: در حال حاضر رشته تحصیلی ۷۰ تا ۸۰ درصد افراد با کارشان فرق دارد در حالی که افراد بدون صلاحیت حرفهای لازم نباید کار را انجام دهد.
وی گفت: در بخش آموزش در نظام صلاحیت حرفهای آموزش مهارتی ارائه میشود که ما در دورههای کاردانی و پودمانی این مسأله را تقویت میکنیم.