آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۹۱۱

واردکنندگان هنوز نتوانسته‌اند دلار ۴۲۰۰ تومانی بگیرند/ دانشجویان و فعالان اقتصادی مشکل ارز دارند

به گفته فعالان بازار تاکنون هیچ واردکننده‌ای نتوانسته با دلار ۴۲۰۰ تومانی ثبت سفارش کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو،  تاکنون هیچ واردکننده‌ای نتوانسته با دلار ۴۲۰۰ تومانی ثبت سفارش کند. در حال حاضر، قیمت‌ها در بازار به صورت فزاینده در حال افزایش است که این اتفاق مثبت نیست و بازار غیررسمی برای دلار شکل می‌گیرد.

محمد حسین برخوردار عضو اتاق بازرگانی هم در این باره معتقد است: دانشجویانی هستند که در کشور‌های دیگر پول لازم دارند، برخی فعالان اقتصادی هم قبلا سفارش‌هایی داشته‌اند و درصد‌های بالایی پول داده‌اند و اکنون بارشان آمده؛ دستورالعمل‌ها برای فعالان اقتصادی شفاف نیست.
 
در حال حاضر، قیمت‌ها در بازار به صورت فزاینده در حال افزایش است که این اتفاق مثبت نیست و بازار غیررسمی برای دلار شکل می‌گیرد. دانشجویانی هستند که در کشورهای دیگر پول لازم دارند، برخی فعالان اقتصادی هم قبلا سفارش‌هایی داشته‌اند و درصدهای بالایی پول داده‌اند و اکنون بارشان آمده؛ دستورالعمل‌ها برای فعالان اقتصادی شفاف نیست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۴
احسنت بر چنین مدیریتی این عاقبت مدیریت کردن افراد بی سواد که از کانالهای خاص وارد شدن باید چنین نتیجه ای بدهد با ایشالاه و خدا بزرگه کار حل میشه خدا به انسان عقل داده ژاپن از اون خوب استفاده کرد شد ژاپن و پدر امریکا رو دراورده یعنی محصول وارد کشورش میکنه و امریکا پشتیبان اونه و شعار مرگ بر امریکا رو به روش خودشون عملی میگن
فاتحه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار