به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین نصرالله پژمان فر نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به جلسه عصر امروز قوای سه گانه که به میزبانی مجلس شورای اسلامی برگزار شد درباره محتوای این جلسه اظهار داشت: در این جلسه روسای سه قوه و نمایندگانی از سه فراکسیون اصلی مجلس مباحث مختلفی را مطرح و به شرایط کشور و مشکلات پیش رو اشاره کردند که اینها عموما در حوزه های اقتصادی و ارزی بود.
وی با تاکید بر اینکه طرح مسائل باید همراه با توجه به واقعیت ها باشد تا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد، ادامه داد: امروز خیلی ها از جمله آقای رئیس جمهور در جلسه می گفتند که باید نسبت به هم حسن ظن داشته باشیم، در حالی که بخشی از این مسائل به خود آقای روحانی برمی گردد که به جای نصیحت در این جلسات، رفتارهایی که مقتضای حسن ظن است، داشته باشد.
پژمان فر اظهار داشت: در این جلسه اشکالاتی از طرف نمایندگان درباره مسائل اقتصادی کشور بویژه درآمدهای ارزی و مازاد این درآمدها مطرح شد و نمایندگان تاکید داشتند که این درآمدها میتوانست در مسیر قانونی تعیین شده از سوی مجلس هزینه شود، اما آقای رئیس جمهور اصل اشکالات را نپذیرفت و عمدتا به توجیه شرایط پرداخت.
نماینده مردم مشهد با تاکید بر اینکه جلسه در مجموع بد نبود و صحبت های شفافی مطرح شد، تصریح کرد: امیدوارم این صحبت ها به وفاق میان سه قوه منجر شود.
وی گفت: آقای رئیس جمهوراین نکته را هم مطرح کرد که باید شرایط ارتباط بیشتر میان نمایندگان مجلس و وزرا فراهم شود تا کار به سوال و استیضاح نکشد، اتفاقا انتظار ما هم این است که در رابطه با این قبیل مسائل، دولت پاسخگوتر باشد تا مسائل سریع تر حل شود.
پژمان فر خاطرنشان کرد: آقای لاریجانی رئیس مجلس هم مشکلات کشور را به خوبی مطرح کرد و البته آمادگی مجلس را برای کمک به دولت جهت حل این مشکلات گوشزد کرد؛ آیت الله آملی لاریجانی هم نکاتی از اقدامات قوه قضائیه و برنامه های پیش رو و البته تنگناهای مالی این قوه در حوزه بودجه ای مطرح کرد.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی افزود: آقای حاجی بابایی از فراکسیون نمایندگان ولایی، آقای جلالی از فراکسیون مستقلان و آقای تابش و خانم سلحشوری از فراکسیون امید صحبت کردند.
وی با بیان اینکه عمده مباحث مطرح شده از سوی نمایندگان به وضعیت دولت و شخص آقای روحانی برمیگشت، تصریح کرد: اصلاحطلبان مجلس هم در صحبت هایشان بر روی مسائلی تکیه داشتند که عمدتا سیاسی است و نیاز و مسئله امروز مردم نیست و در واقع بر روی مسئله معیشت و اقتصاد مردم کمتر تکیه داشتند.