کد خبر:۶۸۰۴۳۰

جزئیات پرداخت انواع «وام» به فرهنگیان

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش به تشریح جزئیات اهدای انواع وام به فرهنگیان پرداخت و گفت: پرداخت وام مسکن تا سقف ۵۰ میلیون تومان برای فرهنگیان فاقد مسکن بر اساس اولویت در حال اجراست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گودرز کریمی‌فر مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش به جزئیات ارائه وام به فرهنگیان پرداخت و اظهار داشت: با توجه به شروع سال جدید و بررسی حساب‌های سالی مالی، معمولاٌ اعطای تسهیلات از نیمه دوم اردیبهشت ماه شروع می‌شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر پرداخت تسهیلات از طریق مرابحه بانک ملی از ۵ تا ۱۵ میلیون تومان با سود ۱۲ درصد و بازپرداخت ۳ ساله انجام می‌شود، گفت: پرداخت وام مسکن نیز تا سقف ۵۰ میلیون تومان برای فرهنگیان فاقد مسکن بر اساس اولویت در حال اجراست.

کریمی‌فر با بیان اینکه به مراکز استان‌ها و شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، ۵۰ میلیون تومان و مابقی شهرها، ۴۰ میلیون تومان ، تعلق خواهد گرفت، افزود: باز پرداخت خرید مسکن ۱۰ ساله با سود ۱۲ درصد و باز پرداخت ساخت مسکن ۱۲ ساله با سود ۱۲ درصد است که سهمیه به سراسر استان‌ها در سال ۱۳۹۶ اعلام شده است، البته روند پرداخت و توزیع مجدد سهمیه در سال ۱۳۹۷ همچنان ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه تفاهم نامه با بانک رسالت از دیگر تسهیلات اعطایی به فرهنگیان است، ادامه داد: شرط دریافت وام بانک رسالت، سپرده گذاری توسط فرهنگیان در این بانک خواهد بود؛ تسهیلات بانک رسالت در قالب قرض الحسنه خواهد بود و به ازای هر ۵ ماه معادل سپرده، تسهیلات قرص الحسنه اعطا می‌شود که تا سقف ۳۰ میلیون تومان است؛ ضمن اینکه بعد از اتمام دوره به محض دریافت وام، اصل سپرده هم همزمان با پرداخت تسهیلات، قابل برداشت خواهد بود.

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش اظهار داشت: تسهیلات بعدی، تقویت صندوق‌های وام ضروری کارکنان آموزش و پرورش در سراسر کشور به تعداد بیش از ۷۰۰ صندوق با پرداخت وام قرض الحسنه به فرهنگیان شاغل و بازنشسته عضو صندوق است که در سال ۱۳۹۷ سقف این تسهیلات را به تناسب و تناوب تا ۵۰ میلیون تومان افزایش داده‌ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار