مدیر عامل شرکت دانش بنیان دانش پارسیان گفت:سامانه بایا شامل سایت و اپلیکیشن است و کلیه خدمات از قبیل: نظافت منزل، ساخت برج، سرویسهای بیمهای ...
ابراهیم بای سلامی مدیر عامل شرکت دانش بنیان دانش پارسیان در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: شرکت دانش پارسیان از سال ۸۲ تاسیس شده و هدف آن تولید پلتفرمهای لارجکسی یا سایز بزرگ در حوزه نرم افزار است و تاکنون نرم افزارهای بزرگی را مانند سامانه جامع آزمون کارکنان دولت، سامانه آزمون پیام نور، بورس و اوراق بهادار، پرونده سلامت کشور، سامانه مشاغل ایران را تولید کرده است و اخیرا پروژه سامانه پلتفرم فروش خدمات و کالا را تولید کرده که در این پلت فرم، فروش کالا از فرش مارکت (محصولات تازه، لبنی و کشاورزی) تا محصولات دیجیتال، محصولات سوپرمارکت، صنعتی و صنایع مادر، کارخانجات و شرکت ها، وسایل حمل و نقل مانند هواپیما و کشتی تا ملزومات منزل) را شامل میشود و در حوزه خدمات کل پلتفرمهای خدمات را ارائه میشود.
وی در ادامه گفت: این سامانه شامل سایت و اپلیکیشن است و کار آن در حوزه خدمات این است که کلیه خدمات از قبیل: نظافت منزل، ساخت برج، سرویسهای بیمهای، تورهای گردشگری، سیستمهای پزشکی، خدمات پزشکی، گردشگری و پزشکی و همه بخشهایی که در این حوزه است را پوشش دهد.
وی همچنین افزود: این سامانه از سه سال گذشته فعال شده و پلتفرمهای اجرایی مانند حوزه نرم افزار، انبار، توزیع کالا در بخش (موتور سیکلت، وانت) سیستمهای حجیم، استان به استان، کشور به کشور را آغاز کرده است، در مرحله اول شش کلان شهر را پوشش داده و هم زمان برای توسعه کالا و خدمات به خارج از کشور شش کشور را هم پوشش داده است.
بای سلامی تصریح کرد: در مرحله اول کشورهایی که حجم بیشتری از کالای ایرانی را خریداری میکنند و اغلب کشورهای همسایه نیز هستند مانند کشورهایی مثل عراق، افغانستان، ارمنستان، آذربایجان، ترکمنستان و دو کشور غیرهمسایه تاجیکستان و گرجستان را دربرمی گیرد.
وی در ادامه گفت: پیش بینی ما این است که در دو سال آینده به ۵۰۰۰ نیروی شاغل مستقیم و ۲۰ هزار شاغل غیرمستقیم برسیم، گردش مالی ۱۰ هزار میلیارد برای این پروژه در نظر گرفته شده است.
بای سلامی در خصوص فعالیت دیگر سامانه گفت:: اشتغال مستقیم یکی دیگر از فعالیتهای این سامانه است و از اشتغال روستائیان مانند صنایع دستی و مشاغل خانگی حمایت میشود به این معنا که کالایی که در روستا تولید میشود به کمک پلتفرم فروش به دست مصرف کننده میرسد.
وی با اشاره به کالاهای ایرانی گفت: همه کالاها اعم از داخلی و خارجی را ارائه میدهیم، بازار ما در داخل است و حمایت بیشتری از کالاهای ایرانی میشود، اما اینکه صرفا محصولات ایرانی باشد این طور نیست، زیرا ما باید نیازهای جامعه را برآورده کنیم و با یک شیب ملایم به سمت جایگزینی برویم.
مدیر عامل سامانه بایا در خصوص دیگر فعالیتهای این سامانه عنوان کرد: حمایت از خیریهها در بخشهای مختلف از دیگر فعالیتها است تا نیازمندان و خیرین به یکدیگر دسترسی داشته باشند، برخی از تامین کنندگان که نیروی خدمات هستند شاید توان کمک پول به صورت مستقیم به خیریهها را نداشته باشند، اما خیریهها با این شیوه میتوانند از خدمات آنان استفاده کنند مانند فردی که گچ کار است میتواند بخشی از ساختمان خیریه را گچ کند و در مقابل دستمزدی دریافت نکند یا اگر فردی تولیدکننده است میتواند بخشی از عواید محصولش را به خیریه اختصاص دهد یا رایگان محصول خود را عرضه کند و یا اینکه افراد کالایی را بخرند و ما به خیریه بدهیم یا اینکه خیریهها نسبت به یکدیگر میتوانند نیازهای خود را برطرف کنند.
وی گفت: طی سه سال گذشته این سیستم آماده سازی شده و پیش بینیها بر این اساس است که در اوایل خرداد ماه از این سایت پروژهای، رونمایی شود و اسم این سامانه (بایا) به معنای واجب، ضروری و شایسته است که هم اپلیکیشن و هم از طریق سایت در خدمت شهروندان قرار خواهد گرفت.
بای سلامی همچنین تصریح کرد: ویژگی این سامانه این است که کالا را زیر دو ساعت در تهران و زیر یک ساعت در شهرستانها به دست مصرف کننده میرساند.
سلامی بیان کرد: در حال حاضر سایتها و اپلیکیشنهای فراوانی داریم که کامل نیستند در این رابطه باید سامانهها با یکدیگر رقابت داشته باشند در حال حاضر فروش الکترونیکی در کشور حدود ۱۰ درصد است، اما در سایر کشورها ۵۰ درصد میرسد و قطعا ۴۰ درصد با توسعه IT و پلتفرمهای IP که در بازار با کمبود آن مواجهایم باید جایگزین شوند.
وی در ادامه گفت: بازار، بازار رقابتی است و یکی از ویژگیهای ما این است که زیر دو ساعت کالا تحویل مشتری داده میشود پلتفرمهای روستایی، کشاورزی و ارگانیک از دیگر خدمات این سامانه است و گستردگی، توسعه و گوناگونی از مهمترین ویژگیهای سامانه بایا است که سبد کالا را به سبد کامل تری تبدیل میکند.
وی در خصوص برگزاری نمایشگاه کار گفت: دلیل شرکت در نمایشگاه کار این است بخشی از روستائیان که به دنبال شغل هستند و توان تولید ندارند در این نمایشگاه با سامانه بایا آشنا شوند، زیرا همه صنایع زمانی که کالا به فروش رود میتواند پایدار باشد یا توسعه یابد قطعا استخدام ۵۰۰۰ نفر باید در مکانی مانند نمایشگاه کار باشد.
وی در ادامه تصریح کرد: در نمایشگاه سیستمهای کاریابی وجود دارد که افراد میتوانند نیازهایشان را برطرف کنند و حتی شرکتهای مشاوره شغلی هم در این نمایشگاه فعال است.
وی در ادامه افزود: هدف از برگزاری نمایشگاه دو رویکرد فعال است که عبارت است از: ۱. بازدیدکنندهها با داخل نمایشگاه آشنا میشوند ۲. کارکرد مهم آشنایی فعالان درون صنعت با این نمایشگاه است که میتوانند نیاز یکدیگر را برطرف میکنند و البته با بازیگران صنعت اشتغالی که در نمایشگاه حضور دارند مراودات بیشتر است.
بای سلامی در خصوص بخش استخدام سامانه بایا بیان کرد: بخشی از استخدام، استخدام مستقیم است یعنی افرادی که به استخدام سامانه میشوند کارمند تمام وقت هستند و بخشی رانندگان موتور سیکلت، اتومبیل ها، اتوبوس ها، بخشی کارکنان حوزه پردازش کالا، بخشی کارکنان انبار، بخشی کارکنان تولید محتوا که محتوا تولید میکنند و چگونگی کارکرد محصول را به مشتری توضیح میدهند، بخشی کارکنان پشتیبانی، بخشی مذاکره کنندگان تجاری یا تامین کننده ها، بخشی قسمتهای تبلیغاتی و فروش که افرادی هستند که به طور مستقیم استخدام میشوند. بخشی برنامه نویسها که در حوزه تخصصی هستند.
وی تصریح کرد: موضوع دیگر این است که تامین کنندگان خدمات فری لنسرها یا افرادی که وابسته به جایی نیستند (خود کارکن) گچ کار یا لوله کش، پزشک و پرستار هستند استخدام سامانه میشوند به این معنا که طیف وسیعی از افراد در این سامانه حضور دارند و قرار داد کار با آنان بسته شده و در مقابل کار آنان درصدی حق الزحمه به پلتفرم مرکز بایا تعلق میگیرد، زیرا این مرکز در مقابل مشتری مسئول است.
بای سلامی در خصوص معرفی و حمایت استارت آپها گفت:: سامانه بایا هم در بخش معرفی و هم حمایت استارتآپها فعالیت میکند. مانند اینکه محلهای به عنوان محله خیریه مهربانی داریم محلهای هم به نام محله ایدهها داریم که میتوانند افراد نسبت به یکدیگر خود را معرفی کنند در این خصوص یکی شتاب دهنده یکی ایده یکی سرمایه گذار یکی شریک میتوانند با هم آشنا شوند و با هم همکاری کنند که مسلما از این کنش و واکنش هم کشور و هم پلت فرم بایا سود میبرد. از طرفی ایدههایی که در حیطه ما باشد حمایت و سرمایه گذاری میکنیم.
مدیر عامل سامانه بایا اعلام کرد: سامانه بایا یک شرکت دانش بنیان است که پروانه تولید صنایع و رتبه یک انفورماتیک را در حوزه نرم افزار کسب کرده و از معافیت مالیاتی برخوردار است.
در پایان با اشاره به تسهیلات صندوق نوآوری شکوفایی اظهار کرد: سامانه بایا در صندوق نوآوری و شکوفایی عضو است، اما چون حداکثر بودجه ای که این صندوق ارائه می دهد سه میلیارد تومان است برای خدمات شرکت ما بسیار ناچیز است .
با سلام
لطفا به شرکت اطلاع دهید که اطلاعات ارائه شده در گزارش مزبور مربوط به پلتفرم فروش کالا است و این محصول در ردیف محصولات دانش بنیان شرکت نمی باشد.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
لطفا به شرکت اطلاع دهید که اطلاعات ارائه شده در گزارش مزبور مربوط به پلتفرم فروش کالا است و این محصول در ردیف محصولات دانش بنیان شرکت نمی باشد.