کد خبر:۶۸۲۰۵۲
بشار اسد در دیدار علاء الدین بروجردی:

خاورمیانه در مرحله ترسیم مجدد نقشه بین‌المللی است

رئیس جمهور سوریه در دیدار با رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد که منطقه خاورمیانه در مرحله ترسیم مجدد نقشه بین‌المللی به سر می‌برد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «علاء الدین بروجردی» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای جمهوری اسلامی ایران شامگاه یکشنبه وارد دمشق شد و امروز دوشنبه در دمشق به دیدار بشار اسد رئیس جمهور سوریه رفت.

سایت ریاست جمهوری سوریه گزارش داد که اسد در جریان این دیدار تأکید کرده است که منطقه خاورمیانه به طور کلی در مرحله ترسیم مجدد نقشه بین المللی به سر می‌برد.

رئیس جمهور سوریه اظهار داشت که افزایش حملات به سوریه و انتقال کشور‌های متجاوز به مرحله تجاوز مستقیم پس از شکست مفتضحانه مزدوران و ابزار‌های آنان، مردم سوریه را برای نابودی انواع مختلف تروریسم و پایبندی به حاکمیت و حق خود در ترسیم آینده‌شان مصمم‌تر میکند.

بروجردی نیز اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران، مانند گذشته از سوریه حمایت کرده و به تلاش برای رسیدن به یک راهکار سیاسی ادامه خواهد داد که ملت سوریه آن را رقم بزنند.

وی خاطر نشان کرد که طرح آمریکا و همپیمانانش در منطقه در سوریه هم شکست خورده است.

خبرگزاری «سانا» شب گذشته به نقل از یک منبع در ارتش سوریه اعلام کرد سایت‌های نظامی در حومه «حماه» و «حلب» در «یک تجاوز جدید با موشک‌های دشمن» هدف قرار گرفته‌اند. این منبع اعلام کرد این حمله ساعت ۲۲:۳۰ به وقت محلی انجام شده است.

در همین راستا، حسین جابری انصاری دستیار ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی و مذاکره کننده ارشد ایران در مذاکرات بین المللی صلح سوریه نیز اوایل اردیبهشت ماه جاری با اسد دیدار کرد.

در این دیدار طرفین در خصوص آخرین تحولات سوریه، راه‌های اجرایی کردن توافقات آستانه و سند پایانی کنگره گفت‌وگوی ملی سوریه در سوچی و همچنین همکاری‌های جمهوری اسلامی ایران و سازمان ملل متحد برای پایان بحران سوریه و اعاده صلح و ثبات به این کشور رایزنی و تبادل نظر کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار