کد خبر:۶۸۳۲۶۳
نامزد شهرداری تهران

ابرشهر تهران نیاز به ابرمرد ندارد/ اصلاح نظام مالی شهرداری تهران

نامزد شهرداری تهران گفت: تهران یک ابرشهر است، ولی کسی که سکان‌دار آن می‌شود نیاز نیست که یک ابرمرد باشد.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در شصت و یکمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران سیدمحمود حسینی نامزد پست شهرداری تهران درباره برنامه‌های خود اظهار داشت: تهران از یک کلانشهر فراتر رفته و تبدیل به یک ابر شهر شده است.

وی ادامه داد: تهران هم بار پایتختی کشور را به دوش دارد و هم بار عدم آمایش مناسب سرزمینی را برعهده دارد.

حسینی گفت: وقتی که از تهران به عنوان ابرشهر صحبت می‌کنیم به این معنی نیست که کسی سکان اداره آن را باید بگیرد که یک ابر مرد باشد. ما ابر مرد نداریم و بنده هم چنین ادعایی نخواهم داشت، ولی معتقدم با یک مدیریت راهبردی مشورت پذیر و همینطور با استفاده از تجربه دنیا در اداره کلانشهر‌ها و استفاده از متخصصان بومی می‌توان این کشتی پرماجرا را به ساحل نجات رساند.

نامزد شهرداری تهران گفت: علی‌رغم تمام امکاناتی که تهران در اختیار شهروندان و مسئولان خود قرار داده است، ولی می‌توانیم بگوییم شهری زیست‌ناپذیر است و می‌توانیم بگوییم کیفیت زندگی در این شهر به شدت پایین آمده است و باید از این پیچیدگی‌ها به هر قیمت خارج شد.

وی بیان داشت: با شیوه سنتی، سخت‌افزاری و نگاه کالبدی به شهر نمی‌توان این ابرشهر را اداره کرد.

حسینی گفت: شورای شهر دوره پنجم با ترکیبی و رویکردی اصلاح‌طلبانه توسط مردم انتخاب شده و انتظاراتی برای مردم بوجود آورده است که اعضای شورا به دنبال آن هستند که پاسخگوی مطالبات و نیاز‌ها باشند و مدیریت شهری نیز موظف است به این انتظارات پاسخ دهد.

نامزد شهرداری تهران گفت: اصلاح‌طلبی دو عنصر مهم مردم‌سالاری و نقش دادن به مردم در سطوح مختلف را مطرح کرده است و در مدیریت شهری این رویکرد اجرایی نشده است و چنین انتظاری را باید با برنامه‌ریزی لازم اجرایی کرد.

وی افزود: حکمروایی خوب شهری به این معنی است که مشارکت شهروندان نهادینه شود و همه ذی‌نفعان نقش‌شان در اجرا تعریف شود.

حسینی یادآور شد: نقش سازما‌ن‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران باید شفاف شود و موازی‌کاری‌هایی در شهرداری وجود دارد که باید نسبت به رفع آن اقدام شود.

وی با اشاره به اینکه برای انتخاب مدیران باید کانون‌های ارزیابی را مشخص کنیم، گفت: شهر هوشمند به معنی استفاده از دوربین‌های مداربسته و یا اینترنت نیست بلکه استفاده موثر از داده‌ها برای تصمیم‌گیری‌های مهم موجب ایجاد یک شهر هوشمند می‌شود.

نامزد شهرداری تهران گفت: باید از ابزار‌ها و فناوری‌های نوین بهره برد تا کیفیت زندگی بهتر شود و همینطور یکپارچه‌سازی خدمات و سازمان‌های مرتبط تحقق پیدا کند.

وی تاکید کرد: ما بحث شفافیت را از طریق شهر هوشمند مدیریت خواهیم کرد.

حسینی گفت: یکی از سرمایه‌های شهرداری که شاید از آن کمتر استفاده شود داده‌های شهرداری است و به صورت مناسب از این داده‌ها استفاده نمی‌شود و الگوی تصمیم‌گیری مدیران از سلیقه‌گی باید به داده‌محوری تبدیل شود.

نامزد شهرداری تهران افزود: بنده سه برنامه بازآفرینی شهری با رویکرد محله‌محوری، اقتصاد شهری، کاهش مساله ترافیک و آلودگی هوا را دارم.

وی ادامه داد: بازآفرینی شهری با رویکرد محله‌محوری یک الزام است و نیاز به ساختار جدیدی در اداره شهر دارد. باید در شهر مردم مشارکت داشته باشند تا بتوان شهر را در محله‌های مختلف بهتر اداره کرد.

حسینی به موضوع اقتصاد شهری و منابع پایدار در تهران اشاره کرد و گفت: باید مدیریت منابع و مصارف شهر تهران مورد بازبینی قرار بگیرد. در حکمروایی خوب شهری بعضی از موارد باید به خود مردم واگذار شود.

نامزد شهرداری تهران خاطرنشان کرد: در شهر تهران بزرگراه زدن و سازه‌های سنگین ساختن باید مسیرش عوض شود و اخیرا وزارت کشور لایحه‌ای را تهیه کرده و به تصویب رسانده که براساس آن شرکت بهسازی به سازمان بازآفرینی کشور تغییر نام خواهد داد و وزارت راه نیز طرحی را در نظر دارد که سازمان عمرانی با سازمان بهسازی ادغام شود و درنهایت سازمان عمران و بازآفرینی شکل بگیرد و در افق برنامه ششم دیده‌ام که ۱۳۳۴ محله را شکل بدهند.

وی به بازآفرینی شهری، ایمنی و تاب‌آوری اشاره کرد و گفت: با توجه به وضعیت فعلی اگر حادثه‌ای اتفاق بیفتد خدمات‌رسانی به حادثه دیدگان بسیار سخت می‌شود و باید راهکاری برای مدیریت بحران شهر تهران اندیشیده شود.

حسینی افزود: با توجه به نقش مهم مشارکت‌های مردمی در امور شهری بنابراین سند همکاری بین تشکل‌های مردم‌نهاد و شهرداری تشکیل می‌شود. در استان‌ها شورای اجتماعی وجود دارد، ولی در سطح شهر این شورا را نداریم بنابراین نیاز است که شورا‌های اجتماعی در شهر‌ها نیز تشکیل شود.

وی با تاکید بر اینکه ما مردم‌سالاری را فقط در انتخابات نباید ببینیم گفت: باید در بخش‌های مختلف دموکراسی و مردم‌سالاری لحاظ شود.

نامزد شهرداری تهران تاکید کرد: در تهران ۱۳۰۰ ابنیه تاریخی وجود دارد که یادآور بینش تحول ایران است.

وی با تاکید بر اینکه نظام تامین مالی شهرداری باید اصلاح شود، گفت: باید در این زمینه درآمد‌ها شفاف و انضباط مالی در شهرداری اتفاق بیفتد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار