نخستین همایش بینالمللی و دوازدهمین همایش ملی «ارزیابی کیفیت در نظامهای دانشگاهی» ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ماه در دانشگاه الزهرا (س) برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به این که نظامهای آموزشی از جمله مهمترین نظامهای موجود در جوامع هستند که وظیفه مهم تامین منابع انسانی برای جوامع و کشورها را برعهده دارند، ارزیابی نحوه عملکرد آنها از اهمیت فراوانی برخوردار است از این رو مهمترین و روشنترین وظیفه ارزیابی نظامهای دانشگاهی، ارزشیابی کیفیت آموزش عالی آن است.
درحقیقت اخذ بازخوردهای دورهای کمی و کیفی دقیق از خروجیهای ارزشیابی در کنار شناسایی علل موثر بر سطح و کیفیت خروجیها، علاوه بر فراهم نمودن امکان انجام قضاوتی دقیقتر درباره میزان ثمر بخشی تغییرات و اصلاحات انجام شده سبب میشود، الگو، روشها و فرایند استاندارد مناسب ارزشیابی کیفیت آموزش عالی دست پیدا کنیم.
در همین راستا دانشگاه الزهرا (س) نخستین همایش بینالمللی و دوازدهمین همایش ملی ارزیابی کیفیت در نظامهای دانشگاهی را با حضور صاحب نظران داخلی و بینالمللی ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت ماه برگزار میکند.
محورهای این همایش عبارتند از: تحلیل سیاستهای پذیرش دانشجو و گسترش آموزشعالی در ارتقا کیفیت دانشگاهی، نقش نهاد ملی ارزشیابی و اعتبار سنجی آموزشعالی در گسترش و تعالی زیر نظامهای دانشگاهی، فرهنگسازی برای نهادینه کردن کیفیت در گسترش نظام آموزش عالی، نقش تعاملات بین المللی در ارتقا کیفیت آموزش عالی، نقش سنجش پیامدهای یادگیری در اشتغال دانشآموختگان، مبانی و نظریههای زیربنایی اعتبارسنجی، ممیزی و تضمین کیفیت آموزشعالی و غیره.
همچنین کارگاههایی که در این همایش برگزار میشوند به شرح جدول زیر است: