رئیس دانشگاه الزهرا(س) گفت: ورود مراکز علمی مختص بانوان همچون دانشگاه الزهرا(س) به مسائل و مشکلات کشور میتواند اثرگذاری چندجانبه و بسزایی در سطح جامعه و در نهاد خانوادهها داشته باشد.
مهناز ملانظری، رئیس دانشگاه الزهرا(س) با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار اخیر جمعی از دانشگاهیان و دانشجویان با ایشان، بیان داشت: یکی از مباحث مطرح شده از سوی رهبر انقلاب در این دیدار لزوم درگیر شدن دانشگاه با مسائل کشور بود که از مباحث جدی به شمار میرود.
وی گفت: درگیر شدن دانشگاهها همان مبحثی است که ما در دانشگاه الزهرا(س) به عنوان حل مساله مطرح کرده ایم؛ یعنی حتی یک گام بیشتر از موضوع کارآفرینی برداشته شده است.
رییس دانشگاه الزهرا(س) افزود: بر همین اساس این مرکز علمی برنامه ریزهای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت داشته که در بخش نخست امسال با توجه به مبحث منطقهای دانشگاه که در ده ونک تهران واقع شده است؛ سعی در آشنایی بیشتر دانشکدهها به موضوعات اطراف و شناخت مشکلات و ایجاد ارتباط با محیط بیرونی داشته ایم.
وی ادامه داد: در برنامهریزی میان مدت اهتمام به شناسایی مشکلات و موضوعات مهم جامعه و هدایت پایاننامههای دانشجویی برای ریشهیابی مسائل کلان و کلی کشور داریم و بر همین اساس نیز در گام نخست، دانشگاه الزهرا (س) سال گذشته در همایش اقتصاد مقاومتی طرحی را با عنوان "خوشه بندی" مطرح کرد.
ملانظری تصریح کرد: این طرح در حال تنظیم است و در آینده نزدیک برای سازمان مدیریت و برنامه ریزی بودجه ارسال میشود تا بتوانیم ارتباط بیشتری با بخش صنعت کشور داشته باشیم چرا که این دانشگاه در بسیاری از زمینهها از جمله پوشاک و لباس حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
وی خاطرنشان کرد: ارتباط صنعت با بخش کارآفرینی دانشجویان نیز از جمله دیگر اهداف دانشگاه الزهرا (س) در راستای اقتصاد مقاومتی است که رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بدان تاکید داشته اند.
رییس دانشگاه الزهرا (س) اظهار داشت: همان گونه که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند: تحقق این همکاری، نیازمند طلب و خواست مدیران و مسئولان کشور است به گونهای که مدیر باید به در خانه دانشمندان برود نه اینکه دانشمند پشت در اتاق مدیر معطل بماند.
وی گفت: تقاضا هم باید از بخش صنعت به سمت دانشگاههای کشور گسیل شود و این بدان معناست که مسئولان مشکلات موجود کشور و جامعه را به دانشگاههای تبیین کنند.