کد خبر:۶۸۴۰۱۰
تاج‌مزینانی:

شنبه اولین همایش بین المللی سیاست گذاری اجتماعی در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ارائه ۵۰ مقاله در این همایش

دبیر علمی همایش بین المللی سیاست گذاری اجتماعی در جهان اسلام گفت: پیش از این در سال ۹۵ همایش بین المللی سیاست گذاری اجتماعی در ایران برگزار شد که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. به همین دلیل تصمیم گرفتیم با مشارکت نهاد‌های علمی و اجرایی از داخل و خارج کشور این همایش را در سطح بین المللی و جهان اسلام برگزار کنیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی اکبر تاج مزینانی، دبیر علمی همایش بین المللی سیاست گذاری اجتماعی در جهان اسلام در نشست خبری که عصر امروز برگزار شد، با اشاره به اینکه این همایش اولین همایش در سطح جهان اسلام است، توضیح داد: پیش از این در سال ۹۵ همایش بین المللی سیاست گذاری اجتماعی در ایران برگزار شد که مورد استقبال مخاطبان قرار گرفت. به همین دلیل تصمیم گرفتیم با مشارکت نهاد‌های علمی و اجرایی از داخل و خارج کشور این همایش را در سطح بین المللی و جهان اسلام برگزار کنیم.

وی افزود: انجمن‌های علمی که در داخل و خارج از کشور به این قضیه و موضوع مرتبط بودند همراهی خوبی با ما داشتند که از آن‌ها می‌توان به انجمن رفاه اجتماعی ایران انجمن جامعه شناسی ایران، انجمن مددکاری اجتماعی و دانشگاه‌هایی نظیر دانشگاه تهران و بهزیستی اشاره کرد. همچنین در سطح بین المللی سراغ نهاد‌هایی از کشور‌هایی نظیر مالزی، پاکستان، ترکیه و آذربایجان رفتیم و دو نهاد علمی بین المللی یعنی انجمن سیاست اجتماعی بریتانیا و انجمن بین المللی سیاست گذاری عمومی با ما همکاری برای برگزاری این همایش داشتند.

مزینانی در ادامه تاکید کرد: مسائل اجتماعی و تامین رفاه شهروندان مسائلی است که به مباحث اجتماعی مربوط می‌شود و تمام سیاست گذاری اجتماعی در کشور‌های مختلف دو ریشه عمده دارد. تعالیم مذهبی و سنت‌های مربوطه به نهاد‌های مدنی و اجتماعی است.

وی ادامه داد: تعالیم مذهبی در کشور‌های غربی مانند دین مسیحیت زیربنای شکل گیری سیاست گذاری‌های اجتماعی بوده و سنت‌های مربوط به نهاد‌های مدنی اجتماعی در کشور اهمیت ویژه‌ای در سیاست گذاری‌ها را ایفا می‌کند. متاسفانه بسیاری از کشور‌های اسلامی در حوزه نظامی و تجهیزات نظامی در رتبه‌های اول قرار دارند و سلاح‌ها را برای کشور‌های مسلمان دیگر استفاده می‌کنند و این مسئله نشان دهنده این است که حوزه نظامی بیشتر از حوزه اجتماعی مورد توجه کشور‌ها قرار گرفته در حالی که رفاه جامعه به مشکلات اجتماعی مربوط می‌شود ما نیازمند یک تغییر جهت از سیاسی و نظامی به سمت مسائل اجتماعی هستیم و در حوزه نظریه و تئوری و تحقیقات هم در این مورد کمبود‌هایی احساس می‌شود لذا بنا شد تا این همایش را در سطح کشور‌های اسلامی دنبال کنیم.

دبیر علمی همایش بین المللی سیاست گذاری اجتماعی در جهان اسلام با اشاره به اینکه ادبیاتی که در حوزه رفاه و سیاست گذاری وجود دارد عمدتا محصول کشور‌های غربی است، گفت: این در حالی است که ما نمی‌دانیم در کشور‌های اسلامی چگونه باید سیاست گذاری براساس اسلام داشته باشیم.

وی ادامه داد: بر همین اساس فراخوان این همایش ارسال شد و ۱۶۰ چکیده مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد که بیش از ۸۰ چکیده مقاله خارج از کشور بود و نیمی از کشور‌های مختلف اسلامی نظیر مصر، الجزایر، تونس، مراکش، ترکیه و اردن، عمان، اندونزی و مالزی مقالات خود را به ما ارسال کردند و در کنار آن کشور‌های غیر مسلمان که در حوزه سیاست گذاری اجتماعی فعال هستند نظیر آمریکا، آلمان، فرانسه، دانمارک، ژاپن و چین مقالات خود را به دبیرخانه ارسال کردند.

مزینانی تصریح کرد: ۱۲۰ مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که در مجموع ۵۰ مقاله برای ارائه در دو روز همایش توسط کمیته علمی انتخاب شد و ۱۲ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه می‌شود مجموع مقالات در ۱۲ پنل اصلی در روز‌های شنبه و یکشنبه ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه در سالن کنفرانس دانشکده مدیریت و حسابداری پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در مراسم افتتاحیه این همایش از پروفسور رعنا جواد از دانشگاه انگلستان دعوت شده تا سخنرانی داشته باشند و دکتر سلیمی، رئیس دانشگاه نیز به عنوان سخنران حضور دارند این همایش از ساعت ۹ صبح روز شنبه برگزار می‌شود و ۴۰ مهمان از خارج از کشور در این همایش حضور دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار