تمام کسانی که در برجام دخیل بوده‌اند باید پاسخگو باشند/ موج جدید مطالبه گری دانشجویان در راه است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۴۴۳۶
سلیمی در گفتگو با دانشجو:

تمام کسانی که در برجام دخیل بوده‌اند باید پاسخگو باشند/ موج جدید مطالبه گری دانشجویان در راه است

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور گفت: مجلس، وزارت خارجه، آقای رییس جمهور و همه حامیان و مبلغین برجام در بدنه مسئولین باید پاسخگوی عملکرد گذشته خود و تشرح کننده برنامه‌های عملی آینده خود باشند.

تمام کسانی که در برجام دخیل بوده‌اند باید پاسخگو باشند/ موج جدید مطالبه گری دانشجویان در راه است

محمد امین سلیمی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون خروج آمریکا از برجام و تشریح اقدامات بسیج دانشجویی در این باره ، گفت:از روز آغازین خروج آمریکا در چندین دانشگاه کشور تجمعاتی برگزار شده روند مطالبه جدی بسیج دانشجویی از آقایان به شکل جدی ادامه خواهد داشت و موج جدیدی از فردا آغاز خواهد شد. مجلس، وزارت خارجه، آقای رییس جمهور و همه حامیان و مبلغین برجام در بدنه مسئولین باید پاسخگوی عملکرد گذشته خود و تشرح کننده برنامه‌های عملی آینده خود باشند.

آنچه که اتفاق افتاده است برای بسیج دانشجویی و غالب دانشجویان انقلابی پدیده عجیبی نبود اندک تسلطی بر گفتمان امامین انقلاب و اندک نگاهی به تاریخ انقلاب اسلامی و رفتار دولت‌های غربی در قبال جمهوری اسلامی هر شخصی را به همین تحلیل میرساند که آمریکایی‌ها قابل اعتماد نیستند و هیچ قدمی در راستای منافع ما بر نخواهند داشت  

وی ادامه داد: اینکه بگوییم مجددا با کشور‌های اروپایی طرح بحث بکنیم ادامه رفتار همان دستگاه فکری غلطی است که این چند سال در دستگاه دیپلماسی کشور پیاده شده و بار‌ها اثبات شده است که کارآمد نخواهد بود و تنها خروجی آن اتلاف وقت و انرژی کشور و ملت خواهد بود 

سلیمی تصریح کرد: دولتمردان ما و نمایندگان ملت به اندازه کافی فرصت آزمون و خطا داشته اند و ملت هم تجربه‌ای که باید را از این روند مذاکرات کسب کرده است. مسلما دیگر جای مماشات و مدارا با کشور‌هایی که تنها به فکر اعمال فشار به جمهوری اسلامی هستند وجود ندارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار