کد خبر:۶۸۴۶۶۰
تسلیمی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

نمایندگان به جای آتش زدن پرچم آمریکا در بررسی FATF دقت کنند/ ضربه‌ برجام به حوزه علمی کشور بیشتر از ۸ سال جنگ تحمیلی بود

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد پرند گفت: نمایندگان مجلس بجای اینکه پرچم آمریکا را آتش بزنند، در بررسی معاهده پالرمو و fatf دقت بیشتری به خرج دهند؛ زیرا آتیش زدن پرچم کار طبقات ضعیف جامعه است نه قانونگذاران.

علیرضا تسلیمی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد پرند و دبیر شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های آزاد استان تهران در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: برجام یکی از بزرگترین تجربه‌های تاریخ ملت ایران بود و اگر به درستی از این تجربه استفاده نشود بار‌ها از این سوراخ گزیده خواهیم شد.

تسلیمی ادامه داد: به عنوان یک فعال دانشجویی پیشنهاد می‌دهم نهضت بازخوانی برجام راه اندازی شود و از شکل گیری زمینه این گفتگو تا طراحان این تئوری و مذاکرات شکل گرفته و حامیان این تفکر کدخدا محوری از هر دو جناح اصلاح طلب و اصولگرا باید به این موضوع پرداخته شود.

دبیر شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های آزاد استان تهران بیان داشت: باید مشخص شود چه دادیم و چه گرفتیم و بر سر چه مذاکره کردیم تا به عنوان یک تجربه تاریخی، هزینه‌هایی که در این عهدنامه صورت گرفته برای آیندگان مشخص شود.

وی با بیان اینکه ما نمی‌توانیم تمامی تقصیر معاهده برجام را به گردن دولت بیندازیم، افزود: قطعا اگر دولت موافقانی در هر دو جناح نداشت نمی‌توانست به آسانی این عهدنامه را به تصویب برساند.

تسلیمی اظهار داشت: شاهد این هستیم که برجام در مجلس شورای اسلامی در مدت ۲۰ دقیقه تصویب می‌شود و باید دید چه هماهنگی‌هایی در پشت صحنه صورت گرفته که این تصویب در مدت زمان کوتاهی انجام شده است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد پرند با تاکید بر اینکه چرا به منتقدین و دلسوزان برجام هرنوع انگی زده شد؟، تصریح کرد: صدا و سیما که روزی قرار بود دانشگاهی برای عموم مردم باشد تبدیل به تریبون یکطرفه دولت شد و راه را برای حضور منتقدین و مخالفین برجام بست.

وی با اشاره به اینکه برخی می‌گفتند هر روز در تاخیر برجام چند صد میلیون دلار به کشور ضرر می‌زند، گفت: این افراد الان کجا هستند و این پول‌هایی که ادعا می‌کردند کجا رفته است؟

تسلیمی خاطرنشان کرد: اگر ادعای مطرح شده صحت نداشته است پس به چه حقی مردم را اغفال کردند و و اگر صحت داشته باید شفاف سازی کنند که آن همه پوا کجا صرف شده و در چه اموری هزینه شده است.

دبیر شورای هماهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های آزاد استان تهران ادامه داد: افراد به ظاهر انقلابی برای اینکه خود را همرنگ جماعت کنند و برجام را از برکات و نعمات الهی دانستد الان کجا هستند تا پاسخگوی مطالبات مردم باشند؟

وی با بیان اینکه همه مسائل پیش آمده را باید در حافظه تاریخی مردم ثبت کنیم و این فرصت را از جانب نفاق بگیریم تا نتوانند دوباره با سواستفاده از جایگاه‌های خودشان و ناآگاهی مردم چنین برجام‌هایی را برای کشور رقم بزنند، تصریح کرد: چه این مسائل در حوزه فرهنگی مانند سند ۲۰۳۰ باشد چه در حوزه برجام موشکی باشد و مسائل منطقه‌ای باشد.

تسلیمی گفت: ضربه‌ای که کشور ما از برجام در زمینه علمی خورد شاید سهمگین‌تر از تحریم‌ها بوده است و ضربه‌ای که برجام به حوزه علمی کشور زد با جرات می‌توان گفت: ۸ سال تحمیلی چنین ضربه‌ای نزد و گرایش دانشجو‌ها برای تحصیل در رشته‌ای هسته‌ای خیلی کمتر شده و اشتیاق جوانان آنان برای تحصیل در این رشته از بین رفته است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد پرند بیان داشت: وقتی دانشمندان هسته‌ای از کار بیکار شده و در سازمان آب و فاضلاب مشغول به کار می‌شوند مطئنا رغبتی برای دانشجو نمی‌ماند و انگیزه‌ها از بین می‌رود و فضا‌های محدود کننده‌ای که برای دانشمندان در نظر گرفته می‌شود و دانشجویان از دیدن استاد راهنمای خودشان با مشکل مواجه هستند.

وی با اشاره به اینکه توقع ما از دولت این نیست که بیانیه خوانی کند و خروج آمریکا از برجام یک امر قابل پیش بینی بود، اما مسئولین گوش و چشم خود را بستند و تذکرات و دلسوزی‌ها گوش نداند، افزود: پاسخ آمریکا به خروج از برجام بیانیه خوانی نیست بلکه تدوین راهکار عملی جهت بازگشت سرمایه هدر رفت هسته‌ای کشور است.

تسلیمی در پایان تاکید کرد: از نمایندگان مجلس انتظار داریم به جای اینکه پرچم آمریکا را آتش بزنند در بررسی معاهده پالرمو و fatf دقت بیشتری به خرج دهند، زیرا آتیش زدن پرچم کار طبقات ضعیف جامعه است که دستشان به جایی بند نیست نه نمایندگان و قانون گذاران کشور در مجلس شورای اسلامی که دستان باری مقابله باز است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار